Хуан Мартин Дел Потро бе сред най-популярните и обичани играчи

...
Хуан Мартин Дел Потро бе сред най-популярните и обичани играчи
Коментари Харесай

Титла на Аржентина може да върне Дел Потро на корта


Хуан Мартин Дел Потро бе измежду най-популярните и обичани играчи в мъжкия тенис през последните години. Именно това бе повода почитателите на тениса по целия свят да бяха натъжени през февруари, когато той изигра последния си мач на ATP 250 шампионата в Буенос Айрес. Сега обаче се появи нова, въпреки и дребна опция, да забележим Кулата от Тандил още веднъж на корта.

Подобно на всички аржентинци, Дел Потро е доста разчувствуван от представянето на националния тим на Световното състезание по футбол, който доближи до финала. Шампионът на US Open за 2009 година също показа вълнението си в обществените мрежи, където получи много забавен въпрос от почитател.

„ Делпо, в случай че Аржентина завоюва купата, ще играеш на US Open следващата година, става ли? “ – попита почитателят. „ Хайде, ще дам всичко от себе си “ – отговори някогашният №3.

Макар да звучи отлично на доктрина, тази концепция надали ще се реализира. През септември аржентинецът даде сърцераздирателно изявление, в което разкри, че няма напредък в лекуването му и му е доста мъчно да се приспособява към живота след тениса.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР