Хуан Аркулета и Патрик Микс оглавиха събитието Bellator 246, което

...
Хуан Аркулета и Патрик Микс оглавиха събитието Bellator 246, което
Коментари Харесай

Аркулета надигра Микс и спечели титлата на Bellator 246

Хуан Аркулета и Патрик Микс оглавиха събитието Bellator 246, което се организира доскоро в Кънектикът. Двамата си спретнаха здрава борба за вакантната купа в категория петел, която стигна до решение и съдиите бяха единомислещи в успеха на Аркулета. В началото двамата си размениха ритници, след които Микс придвижи багра на земя, само че Аркулета се изправи и спря идващия опит на Микс за срутване. Хуан нападна с удари, а Микс съумя да го събори на земята, където опита да го удуши, само че не съумя. До края на рунда Патрик опитваше да завърши багра, само че без триумф.

Във втория рунд Хуан отново имаше триумф в стойка, само че Микс заложи още веднъж на събаряния. На земята Микс имаше преимущество и вкара положителни попадения, само че Хуан се възвърне. В третия рунд двамата си вкараха здрави удари в стойка и Микс изглеждаше не харесва това. Хуан имаше по-добрите моменти на крайници и се връща в играта, откакто очевидно изоставаше в първите два рунда. В последните два рунда Аркулета съумя да означи по-добрите удари в стойка и завоюва последните три рунда, макар компликациите, които изпита при започване на борбата.

Така двамата стигнаха до решение, което беше единомислещо е изгода на Хуан - (49-46, 48-47, 48-47). С тази победа Аркулета печели купата в категория петел и навлиза в серия от 2 следващи победи. Микс от своя страна губи непобедения си статут и това е края на неговата серия от 13 следващи победи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР