Хуа Юен, зам.-кмет на Шанхай, представи пред медиите н абор

...
Хуа Юен, зам.-кмет на Шанхай, представи пред медиите н абор
Коментари Харесай

Шанхай ще осигури платформа за отваряне на високо ниво за инициативата „Един пояс, един път“

Хуа Юен, зам.-кмет на Шанхай, показа пред медиите н абор от демонстрационни планове по самодейността „ Един пояс, веднъж “, които градът е използвал за последните 10 години. „ Шанхай ще продължи да способства за поощряване на висококачественото развиване на самодейността като значима част от построяването на централен възел на локалната стопанска система и стратегическа връзка за позитивното взаимоотношение сред вътрешните и интернационалните стопански потоци “, разяснява той.

От 2013 година до юни 2023 година Шанхай е вложил 33,67 милиарда щатски $ в страните, участващи в „ Един пояс, веднъж “, а общата стойност на контрактуваните планове в съответните страни доближава 81,13 милиарда $.

„ Фокусирайки се върху финансовата промишленост, Шанхай изцяло усъвършенства опциите си за професионални услуги и даде поддръжка на високо равнище на обслужване за взаимното създаване на самодейността „ Един пояс, веднъж “, сподели Хуа, добавяйки, че градът е траял да предизвиква двупосочното отваряне на финансовия пазар и построяването на капиталов и финансов център за самодейността.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР