https://dzen.ru/media/id/5b3ce83974a36700a9e7804d/pochemu-amerikancy-hoteli-kastrirovat-vsiu-germaniiu-5dc2e8431e8e3f6f17212dc1/.Това изказване следва да се сравни със Заповед № 55

...
https://dzen.ru/media/id/5b3ce83974a36700a9e7804d/pochemu-amerikancy-hoteli-kastrirovat-vsiu-germaniiu-5dc2e8431e8e3f6f17212dc1/.Това изказване следва да се сравни със Заповед № 55
Коментари Харесай

„Руският свят и Европа - геополитически и цивилизационни траектории - исторически и съвременни измерения

https://dzen.ru/media/id/5b3ce83974a36700a9e7804d/pochemu-amerikancy-hoteli-kastrirovat-vsiu-germaniiu-5dc2e8431e8e3f6f17212dc1/.

Това изявление следва да се съпостави със „ Заповед № 55 от 23 февруари 1942 година “ по случай 24-тата годишнина от основаването на Червената войска, издадена в самия кипеж на Отечествената война на Съюз на съветските социалистически републики, в която Й.В. Сталин декларира: “ В задграничната преса от време на време се споделя, че Червената войска има за цел да унищожи немския народ и да унищожи немската страна. Това, несъмнено, е тъпа нелепост и тъпа клюка против Червената войска. Червената войска няма и не може да има такива идиотски цели. Целта на Червената войска е да прогони немските окупатори от нашата страна и да освободи руската земя от немските фашистки нашественици. Много е евентуално войната за избавление на руската земя да докара до изгонването или унищожаването на хитлеристката клика. Бихме приветствали подобен резултат. Но би било неуместно да идентифицираме хитлеристката клика с немския народ, с немската страна. Опитът от историята ни споделя, че Хитлеровците идват и си отиват, само че немският народ, само че немската страна остава “/Вж. https://dslov.ru/pos/1/p1_1016.htm/.

Вместо умозаключение

Вместо умозаключение следва да кажем, че за нас основен въпрос е този за връзките България и Русия. И тук виждаме негативизъм, насъбран през последните десетилетия. За България може несъмнено да кажем, че този негативизъм не е споделян от масата българи. Но несъмнено е преобладаващ измежду така наречен „ български политически хайлайф “. Това провокира въпроса до каква степен този „ хайлайф “ в кавички показва българския народ? И за какво се получава по този начин, че болшинството е за дружба с Русия, а на публично ниво България се трансформира във вражеска на Русия страна. Но това е дълъг диалог, който тук няма да водим.

Главна задача на всички българи патриоти, които откровено обичат Майка-България, е да може стъпка след стъпка да действаме в посока да се преодолее негативизма в нашите взаимоотношения и да се върне фактически братската дружба сред нашите два народа – българския и съветския.

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР