Хрущялът представлява гъвкава съединителна тъкан, съставна част от човешките стави. Има

...
Хрущялът представлява гъвкава съединителна тъкан, съставна част от човешките стави.
Има
Коментари Харесай

С тази напитка баща ми отърва операция на ставите, възползвайте се от необикновените й свойства

Хрущялът съставлява гъвкава съединителна тъкан, съставка от човешките стави.
Има функционалността да приспособява другите елементи на тялото към придвижвания, свързани с превъзмогване на обилни напрежения и/или мощен напън, като доста облекчава триенето при тези придвижвания.
Основната му съставна част е колагенът.
За страдание, колкото повече напредват годините, толкоз повече хрущялът се амортизира (износва) и придвижването – изключително на коленните стави – се затруднява в възходяща степен, като е съпроводено от все по-трудно търпими болки. Наднорменото тегло утежнява нещата, ускорявайки износването.

Реверсивните придвижвания при някои спортове също работят в тази посока и водят до травматични положения, изискващи дълга отмора и физиотерапия. От друга страна, подобаващи диети и банкет на аминокиселини (лизин) и витамини работят в противоположната посока. По-долу ще ви предложим една рецепта, по какъв начин да си приготвяте напитка от естествени артикули, с която учудващо бързо ще постигнете регенериране на хрущяла на колените ви стави.
Необходимите артикули са: ананас, канела, овесена каша, смляни бадеми, пчелен мед и вода. Действате по следния метод.
Първо смилате „ на ситно 50 г бадеми (ако не сте се си купили бадемово брашно) и – настрана – 1 к. чаша овесени ядки.
Второ, в подобаващ съд наливате 50 мл питейна вода и я оставяте да кипне.

Трето, изсипвате във врящата вода смлените овесени ядки и бъркате пламенно в продължение на 5 минути.
Четвърто, добавяте поредно: 1 щипка канела, 50 г естествен пчелен мед и 1 ч. чаша сок от ананас (който одеве сте изстискали).
Пето, разбърквате получената течна примес и я оставяте да се поохлади. Изпивате я 1 час преди закуска (може и да е темперирана до стайна температура). Правите си тази напитка всеки ден, в продължение на 2 седмици и с прелестно учудване установявате първите резултати – придвижването в коленните стави доста се е облекчило и болката отшумява…

Продължавате още 2 седмици да пиете от към този момент потвърдилата своята успеваемост напитка до цялостното регенериране на коленните хрущяли.
Продължителното пиянство на напитката има и друго предимство – спрямо предлаганите химически лекарствени препарати – тя е без странични резултати и може да се пие умерено и в случай че имате проблеми с кръвната захар или/и кръвното налягане… Може да я пиете и профилактично, при минимум подозрение, че в ставите ви стартира дегенеративно изхабяване на хрущяла.
Действайте!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР