Хронично болна жена, жител на Москва е починала, след като

...
Хронично болна жена, жител на Москва е починала, след като
Коментари Харесай

Жена почина, след като яде диня

Хронично болна жена, гражданин на Москва е умряла, откакто е яла любеница. Близките на дамата, които също са консумирали от плода не са имали недоволства, предава РИА Новости.

Причината за гибелта сега се проверява, излиза наяве от съобщения на московския районен клон на Следствения комитет на Руската федерация и прокуратурата.

По предварителни данни дамата, която е страдала от хронични болести, и членовете на фамилията ѝ са яли любеница. След потреблението на плода тя се почувствала зле и по-късно умряла. 

В Telegram канала на прокуратурата се оповестява че роднините на жената  " не са имали никакви недоволства ". По данни на надзорната организация, умрялата жена е купила плода предишния петък и е умряла в неделя.

Длъжностни лица разпитват родственици и установяват мястото на закупуване на динята, назначена е съдебно-медицинска експертиза.

Градската прокуратура е поела следствието, написа vesti.bg.  От там прецизират, че 48-годишната жена си купила диня в петък, 8 септември, и е умряла два дни по-късно, в неделя. Вестник " Известия " написа, базирайки се на свои източници, че дамата е купила плода покрай локална метростанция. След като изяла динята, тя почнала да повръща, само че околните ѝ извикали незабавна помощ едва на идващия ден, допълват от ведомството.  
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР