Христо Янев вдъхна кураж на Петър Хубчев и говори за

...
Христо Янев вдъхна кураж на Петър Хубчев и говори за
Коментари Харесай

Христо Янев: Хубчев може да пребори всичко

Христо Янев вдъхна кураж на Петър Хубчев и приказва за упованията си преди  „ Мача на вярата “ на 6 септември на стадион „ Васил Левски “. 

Искам да благодаря на Стилиян за поканата, за тази опция да съм на терена с толкоз мои идоли, толкоз положителни футболисти. Това е шоу мач, който би трябвало да вдъхне вяра на всички, които се борят. За мен е чест да съм на една маса с такива хора.

След ужасната вест за Петър Хубчев и Христо вдъхна кураж и религия, че всичко ще отмине и ще приключи позитивно.

" Хубчев е герой. Имал съм опция да ми бъде треньор в  националния тим. Ако има човек, който е  подготвен да пребори всичко, това е той “.

Янев има въпросителни към физическото си положение, само че даде обещание всички на терена да бъдат оптимално готови.

" Вчера имах подготовка и тя не мина по метода, по който чаках. Срещнах доста готови хора. Надявам се да бъдем на равнището, на което Стенли и хората чакат. Имената, които е поканил Стилиян, ни задължават да бъдем оптимално готови. Искрено се надявам да сме в добра форма, положително въодушевление. "

Бившият халф на ЦСКА е прочут с директните си свободни удари, само че не чака да му бъде оставена такава опция на 6-ти септември.

" Стилиян е прекомерно благ, аз в тази компания мога да извършвам свободни удар, единствено в случай че останалите гледат пред тв приемника “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР