Христо Янев говори на пресконференция по повод предстоящия Мач на

...
Христо Янев говори на пресконференция по повод предстоящия Мач на
Коментари Харесай

Христо Янев: Хубчев е борец! Готов е да пребори всичко

Христо Янев приказва на конференция във връзка идния " Мач на вярата " на 6 септември на стадион " Васил Левски ". 

" Искам да благодаря на Стилиян за поканата, за тази опция да съм на терена с толкоз мои идоли, толкоз положителни футболисти. Това е шоу мач, който би трябвало да вдъхне вяра на всички, които се борят. За мен е чест да съм на една маса с такива хора. Това шоу се трансформира в лек потрес, когато Стилиян ми се обади, дали ще съм на равнището на тези хора. Да не стане веселба, само че на друго равнище.

Относно Петър Хубчев, би трябвало да дадем вяра, че нещата ще се оправят. Хубчев е герой. Имал съм опция да ми бъде треньор в националния тим. Ако има човек, който е подготвен да се бори и да пребори всичко, това е той.

Вчера имах подготовка и тя не мина по метода, по който чаках. Срещнах доста готови хора. Надявам се да бъдем на равнището, на което Стенли и хората чакат. Имената, които е поканил Стилиян, ни задължават да бъдем оптимално готови. Искрено се надявам да сме в добра форма, положително въодушевление и да не сме надалеч от формата от последното минало. Стилиян е прекомерно благ, аз в тази компания мога да извършвам свободни удар, единствено в случай че те са пред тв приемника ", сподели Янев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР