Христо Стоичков заяви, че пази голяма тайна за 2018-а година,

...
Христо Стоичков заяви, че пази голяма тайна за 2018-а година,
Коментари Харесай

Стоичков готви голяма изненада за 2018-а

Христо Стоичков съобщи, че пази огромна загадка за 2018-а година, с която ще изненада всички българи. Камата сподели, че единствено един човек знае за нея, а догадките на родните последователи към този момент започнаха.

" 2018-а? Ами, това е скоро. Ще има огромна изненада, само че ще я запазя в загадка. Този път няма да кажа на никой. Само един човек в България ще знае какво ще се случи през 2018 година ", съобщи легендата на българския футбол.

Той направи неповторим театър в Стара Загора, където легендите на Барселона се изправиха против приятелите на Камата, а Стоичков игра и за двата отбора. 

" Най-напред желая да благодаря на всички мои сътрудници както от българска страна, по този начин и от страна на Барселона. Също желая да благодаря на тази прелестна аудитория, на кмета на Стара Загора, на цялата организация, на момчетата и девойките, които са свързани с това мероприятие. Направих го в Стара Загора най-много, тъй като е състезателен град. От тук са тръгнали огромни спортисти и футболисти - Петър Жеков, Петко Петков, Георги Димитров – Джеки, Стойчо Младенов… Просто нещо трябваше да се случи в този град, който сега е състезателен град на Европа. Догодина ще бъде София. Трябва да се прави нещо малко по-различно. Затова, когато разговарях с кмета и му обясних, че има опция да се направи подобен мач, безусловно поддържа концепцията. Щастлив съм, че събитието се получи и хората останаха удовлетворени ", показа Камата в предаването " Код Спорт " по " ТВ+ ".

Стоичков разкри, че самичък е решил да играе и за двата отбора. Той изпусна дузпа и се разочарова, само че показа, че е имал доста малко такива моменти в своята кариера.

" Аз си ги вземам решение тези неща. Както съм играл за българската страна, по този начин съм играл и за Барселона. И двата тима са вътре в сърцето ми. Не мога да ги разделям. Исках да направя по 25 минути и за двата отбора. Така се усещах по-комфортно ".

" За ЦСКА веднъж и за Барселона - два пъти (б.а. - съм изпускал дузпа). В националния тим нямам изпусната дузпа. Но на един другарски мач това не важи ", сподели легендарният номер 8.

Стоичков показа, че се е раздавал на най-много и за двата тима, тъй като постоянно желае да печели. Той похвали страхотната игра на Димитър Бербатов, който вкара хеттрик за Приятелите на Камата. 

" Естествено, че за мен имаше значение. Като българин постоянно желая да надвивам, само че като футболист на Барселона желая най-малко да стане еднакъв. Имаме един прелестен футболист Димитър Бербатов, който си проличава, че се приготвя супер за новото си амплоа в Индия. Дано да е здрав, да няма травми, да се радва на това, което може, а ние видяхме какво може. Също доста се веселя за Стилиян. След това, което претърпя, отново желае да се върне, играе със спортна завист. Мартин си е същия. Не сме се трансформирали доста – можем да си я подаваме. Данчо Лечков си е същия – немският мъдрец, великотърновското момче с къдравата коса продължава да бяга, Наско си е същия, Петър Хубчев е същия, Ивайло Йорданов е същия ", показа Стоичков.

Бившият футболист на Барселона сподели, че мачове сред митове доста по-лесно пълнят трибуните, в сравнение с дуели от " А " или " Б " група на родния шампионат. Камата осъзна триумфа на своето мероприятие и е подготвен да зарадва още почитатели от цялата страна, като в бъдеще провежда още сходни мачове.

" Това е единственият метод да пълним стадионите – с нас, ветераните. Като виждам какъв брой хора вървят в „ А “ и в „ Б “ група… Предполагам, че ще създадем нещо сходно и в други градове. Има градове, които са подготвени да поемат една такава организация. Догодина ще е подготвен стадионът във Варна, и в Русе ще стегнат стадиона, и в Благоевград ще стане стадионът, дай Боже да се случи и в Пловдив… Има прелестни игрища във Враца и в Монтана, където се събират 15-20 хиляди. Да създадем един празник за града. Много от градовете вършат юбилеи, имат огромни тържества. На никой не сме отказали. Нашето потомство, където сме желали да отидем да играем, постоянно сме били там. Мисля, че всеки един град заслужава да има един подобен празник веднъж в годината. Всеки град си има дата обвързвана с него. Много пъти сме ходили и сме го правили, тъй като сме желали. Мисля, че ще продължим да го вършим, тъй като хората го заслужават ", показа Стоичков.

" Ние сме го правили нашето шоу, когато сме играли. Ние знаем какво да вършим. Това е за тях. Ние им се отблагодаряваме. Тази признателност е по отношение на тях, по отношение на децата, които пристигнаха да ни гледат. Някои от тях сигурно не престават да го вършат, пускат някой остарял мач. Това е пътят – да видят, че още можем да я подаваме, да вкарваме голове. Ако караме единствено на татуировки, компютри, преносими компютри и телефони, няма да имаме спорт ", уверен е Христо Стоичков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР