Христо Стоичков се превърна във ВИП-гост на митичния стадион Анфийлд“.

...
Христо Стоичков се превърна във ВИП-гост на митичния стадион Анфийлд“.
Коментари Харесай

Стоичков – ВИП гост на „Анфийлд“

Христо Стоичков се трансформира във ВИП-гост на митичния стадион „ Анфийлд “. Никога в кариерата си на футболист кавалерът на „ Златната топка “ нямаше късмет да играе на една от най-великите арени. Но в новото си занятие на коментатор и това се сбъдна.
Стоичков гостува персонално на треньора Юрген Клоп за дълъг репортаж за американския тв колос „ Унивижън “, който от новия сезон има правата и за Шампионската лига. Камата и наставникът на „ Ливърпул “ се засякоха в Глазгоу на благотворителния мач сред тимовете на Стилиян Петров и Джеймс Милнър на 8 септември. Тогава Клоп предложения Стоичков за аудиенция на „ Анфийлд “ – да види магията на един от най-великите клубове в историята.
В проекта на Камата участваха изявленията с Милнър, Роберто Филмино и Мохамед Салах. На галавечерта в Глазгоу капитанът на „ Ливърпул “ призна, че постоянно е мечтал да играе паралелно със Стоичков. И в изявление пред „ Труд “ описа по какъв начин първите му действителни мемоари от футбола са от международното състезание в Щатите през 1994 година, когато е симпатизирал на България.
След визитата на „ Анфийлд “ Стоичков се прибира в България, с цел да показа своята автобиография. „ Историята “ ще направи промоция пред куп ВИП-ове в хотел „ Маринела “ в понеделник от 12,30 часа. На нея ще участва и специфичен посетител, който Стоичков ще крие до последния миг. В „ Историята “, написана взаимно с Владимир Памуков, има всичко от историята на най-великия български футболист – хубаво и неприятно. „ Маски няма да има, аз съм си аз “, зарече се още на старта на труда Камата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР