Христо Стоичков се е насочил и към пазара на дрехи

...
Христо Стоичков се е насочил и към пазара на дрехи
Коментари Харесай

Христо Стоичков представи своя модна линия и суджук

Христо Стоичков се е насочил и към пазара на облекла и храна.

Камата събра своите другари и публицисти, с цел да показа своята марка облекла. Моделите са спортни, като всеки от тях има върху себе си логото - преплетени букви H и S, както и осмица, която Стоичков носеше на гърба си по време на дейната си спортна кариера.

"Правя всичко за децата, те са нашето бъдеще, те ще вървят по нашия път. Затова взехме решение да създадем тази спортна линия, тя е за всички – знаете, че обичам голф, лов. Решихме да създадем сбирка от спортна екипировка, логото е нещо особено за мен, тъй като свързва доста неща в моя състезателен живот. Номер 8 е специфичен за мен, по тази причина по този начин го измислихме. Има доста спортни неща, за свободно вървене ", изясни Камата, предава БТВ.

Освен за положителния външен тип, футболната легенда се е помислил и за това феновете му да са сити. На пазара към този момент има суджуци, които не са в нормалната форма на подкова, а на осмица. Тяхно лице е Стоичков, който почерпи гостите си с новите лакомства.

Сред гостите на събитието бяха изпълняващият длъжността президент на Българския футболен съюз до конгреса на 11 декември - Михаил Касабов, както и шефът на волейболната федерация Любо Ганев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР