Христо Стоичков изпя вечния хит на Емил Димитров Моя страна,

...
Христо Стоичков изпя вечния хит на Емил Димитров Моя страна,
Коментари Харесай

Илиана Раева изби рибата с вълнуващи кадри: Стоичков направи нещо уникално

Христо Стоичков изпя безконечния шлагер на Емил Димитров " Моя страна, моя България ". Камата разчувства всички с осъществяването си по време на сватбата на дребната дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева - Виолета. Пригласяха му Тити Папазов и Тончо Токмакчиев, написа Блиц.

За обилното събитие в резиденция " Бояна " ще се приказва още дълго. На сватбата на Виолета и футболиста Георги Коруджиев участваха стотици посетители, в това число доста ВИП персони. Стоичков беше със брачната половинка си Марияна, а с осъществяването си на " Моя стана, моя България " заслужи бурните аплодисменти на присъстващите, които пяха дружно с него. 

Уникалното видео беше публикувано от Илиана Раева във " Facebook ". 

" Споделям ви един клип от сватбата на щерка ми Виолета и сина ми Георги Коруджиев. Една от изненадите на сватбата беше гостите да пеят песни, чиито имена са залепени под масата на мястото, на което седят. На неповторимия Ицо Стоичков и ослепителната му брачна половинка Марияна се падна “Моя страна, моя България ”! Разбира се, доста от гостите не устояха и станаха да пеят с него. Беше неповторимо чувство ", описа Раева.

" Песента на великия Емил Димитров “Моя страна, моя България ” е най-подходяща за моментното ми прелестно положение, че към този момент съм си вкъщи, в България ", добави президентът на родната федерация по художествена гимнастика.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: