Христо Стоичков даде пресконференция ден преди грандиозното шоу в Стара

...
Христо Стоичков даде пресконференция ден преди грандиозното шоу в Стара
Коментари Харесай

Христо Стоичков: Искам да направим един празник

Христо Стоичков даде конференция ден преди грандиозното шоу в Стара Загора. Утре на стадион " Берое " Камата събира митове на " Барселона ", против които ще поведе своя селекция. Двубоя можете да гледате в 20:00 ч. директно по bTV Action. Студиото ни стартира в 19 ч.

Днес Стоичков обясня тъй като е избрал тъкмо Стара Загора и съобщи, че желае да трансформира мача в същински празник.

" Стара Загора е един град обвързван с предишното ми като футболист. Може би най-трудните ми 6 месеца - като боец. Избрах града, тъй като тук постоянно е имало огромни спортисти. Оттук е тръгнал и Петър Жеков - " Златна обувка " на България за всички времена. Това е състезателен, само че и културен град. Ще покажа на моите сътрудници от " Барса " какво е Стара Загора. България не е единствено един град. За по-малко от година време станаха два мача в София, а провинцията се нуждае от това ", стартира Стоичков.

" Щастлив и щастлив съм, че имаме опцията на следващия ден феновете на футбола да видят европейски и светровни първенци като Алберт Ферер, които има 15-16 трофеи с " Барса " и Сержи Баржуан - 22 трофеи, тъй като го оставиха да играе по-дълго. Събрах футболисти, които са дали всичко в своя състезателен живот. Искам да създадем един празник. Не ги разделям на " Дрийм тийма на Стоичков " и " Барселона ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР