Христо Крушарски, собственикът на Локомотив (Пд), не вижда как неговият

...
Христо Крушарски, собственикът на Локомотив (Пд), не вижда как неговият
Коментари Харесай

Крушарски: Карагерен ще отиде там, където извадят торба с пари за него

Христо Крушарски, притежателят на Локомотив (Пд), не вижда по какъв начин неговият футболист Бирсент Карагарен може да премине в Левски. Националът на България е спряган за трансфер на " Герена " напоследък, а същото важи и за капитана Димитър Илиев.

" Бирсент ще отиде там, където извадят торба с пари - разгласи Крушарски пред " Труд ". - Не виждам по какъв начин той ще размени Локо (Пд) с Левски, там действителността е друга. В България сме царе на такива приказки, само че да си пишат каквото желаят. "

По отношение на капитана Димитър Илев, босът на " смърфовете " бе сбит, само че явен, визирайки новия му контракт до 2024 година: " Димитър Илиев остава в Локомотив (Пд) до пенсия. Вече е бетониран. "

В същото време предприемачът разяснява отпадането от Копенхаген след 1:1 в Пловдив и 2:4 на реванша в Дания:

" Казах на момчетата, че душeвността им би трябвало да е добра. Дадох им за образец себе си. Ако аз одобрявах нещата като тях и огъвах колената по този начин, към този момент да съм гушнал босилека. Много се подценяваме, и те са хора, само че имат по-добри бази, финансови условия и вложения. Но скоро и ние ще имаме мощна школа и ще е друго. Работим и душевен, и физически с играчите, тъй като на терена е мястото, където да се покажат и продадат. Ако самичък не си направиш реклама, няма кой да ти я направи. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР