Христо Иванов, временно депутат и лидер на бутикова партийка със

...
Христо Иванов, временно депутат и лидер на бутикова партийка със
Коментари Харесай

През култовата „протестна“ 2020, лидерът на ДБ, докато плаваше с гумена лодка между Буджака и Росенец, е смогнал да оформи сделка за просторен апартамент в Брюксел на името на жена си!

Христо Иванов, краткотрайно народен представител и водач на бутикова партийка със затихнали функционалности в оставка, до момента в който е бил незает юрист със спрени права и се правеше на корсар на брега на Росенец пред камерата на Шиши Мирчев, е “спестил” половин милион лв. от “закуски”, с цел да си купи апартамент с гараж в Брюксел на странна цена!!!

Истински факир и герой за правораздаване, само че и като сторъкия господ Шива върти имотни покупко-продажби, до момента в който се влачи по стомах из прахоляка на Догансарай цяло лято.

Забележете, какво е заявила дясната ръка на Прокопиев в политиката пред КПКОНПИ в качеството му на народен представител през 2021, откакто от 2017 Христо Иванов още веднъж е трайно незает юноша с къс ярък интервал в биографията си на министър на Бойко Борисов за към 1 година:

През паметната “протестна” 2020 година, до момента в който лежеше ту по тил, ту по стомах, ту плаваше с гумена лодка сред Буджака и Росенец, водачът в оставка на Демократична България е смогнал да оформи договорка за необятен апартамент в Брюксел (75 квадрата плюс гараж отделно) на името на жена си за сумата от 2444 лв. – няма подбив.

Майтап няма, толкоз е заявил пред комисията на Цацаров Христо Иванов за придобивката на семейството в сърцето на Европа.

Бях на работа там 5 години като представител в Европейския парламент, само че по този начин и не спестих персонално пари за сходен апартамент и то разбираемо.

Апартаменти с сходна площ в Брюксел, Кралство Белгия няма нито за 2500 лв., нито за 100 пъти повече – 250 хиляди лв., в случай че приемем, че Ицето Иванов е пропуснал нулите в декларацията си. Апартаментите по 70 – 80 квадрата, че и с гараж, костват приблизително по 250 000 евро или половин милион лв. и това е видно от всички, ВСИЧКИ разгласи за парцели в Брюксел!

Също гаражи по 200 или 2 000 (2 хиляди) лв. няма, няма дори и по 20 хиляди лв., тъй като по толкоз, но в евро са дори в столицата на България, а не в столицата на Европа и на нейните институции.

Христо, от кое място парите? Не се оправдавай с жена си, нито с нейните приходите от заплати. Всичко вони на класическо пране на пари посредством парцели на близки хора и то в чужбина.

А декларацията пред КПКОНПИ е смехотворно и накадърно (гузно) попълнена, което не прави чест за един правист и някогашен правосъден министър, пък бил и той с отнети адвокатски права.

За последните 20 години целият трудов стаж на Иванов се мери с няколко гранта в Неправителствени организации бранша и две години като народен представител и министър на софрата на Борисов.

Ще се задейства ли Цацаров? Ще му извадят ли очите страните обстоятелства на времето и цената, когато е придобит скъпият парцел в Брюксел? Или Слави Трифонов, който беше народен представител за мижавите седем дни, само че от трийсет години си изкарва милионите от концерти, албуми, халтури и шоуорограми е по – забавен за антикорупционерите?! За един другар запитвам.

Как ли се усещат Прокопиев и другите спонсори като гледат по какъв начин парите за пошли политакции и пиар скечове като тези от Росенец, вместо по предопределение, поемат леко и тихичко за Брюксел.

Дай Боже всекиму богатства брачна половинка като Христовата булка – хем натрупа на влог в чужбина, хем заработва брюкселска заплата, хем купува фамилни разкош парцели, хем устоя безработния си брачен партньор, до момента в който той вее шкембета с Шиши по плажовете на Черноморието и раздава подписи на мисирките от БТВ и Нова.

Николай Бареков

Източник Афера
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР