Христо Иванов - ръководителят на ДБ не притежава чувство за

...
Христо Иванов - ръководителят на ДБ не притежава чувство за
Коментари Харесай

Христо Иванов не притежава чувство за срам

Христо Иванов - ръководителят на Демократична България не има възприятие за позор. Явно такива като Христо Иванов не се тормозят да бъдат лицемерни. Това написа във Фейсбук преди минути водачът на " ИТН " Слави Трифонов в отговор на думите на водача на " Демократична България ".

Предлагаме ви целия му пост без редакторска интервенция:

" Винаги съм се чудел по кое време и по какъв начин се появява възприятието за позор у един човек. В последна сметка, не се срамуваш по избор. Или се срамуваш, или не се срамуваш. Е, по какъв начин става по този начин, че едни хора се срамят от нещо, а други - не. Може би всичко това се корени в детството, фамилията, възпитанието, учебното заведение, църквата. Не знам.

Но, уважаеми приятелю, който четеш тези редове, безспорен факт е, че ти или изпитваш възприятие за позор, когато има нещо срамно, или не. А възприятието за позор ни пази да не вършим нелепости и да не се излагаме, да си пазим достолепието и уважението към себе си. Сега аз не експортирам някаква лекция, а елементарни ви споделям по какъв начин обмислям аз.

Христо Иванов - ръководителят на Демократична България не има възприятие за позор. В петък, без да знае, че камерите и микрофоните в Народното събрание работят, изясни на съпартийците си отношението към мен и към „ ИТН “. От неговите думи ми стана ясно, че аз, сътрудниците от „ ИТН “ и хората дали своят вот за нас сме втора употреба хора. Нас ни одобряват с омерзение, с цел да има коалиция. Ние би трябвало да се съгласяваме с всичко, което споделят другите три партии, не би трябвало да имаме министри, не би трябвало да споделяме какъв брой неспособно и несъответстващо е обещано решение, какъв брой нефелен и конституционно несъвършен е даден законопроект. Трябва да си мълчим и да вършим, каквото ни кажат, тъй като другояче ще ни обвинят, че сме с ГЕРБ и Движение за права и свободи и край с нас.

В петък отхвърлих „ ИТН “ да бъде бърсалка за такива като Христо Иванов. И през днешния ден в някакво изявление същият Христо Иванов споделил – какво като Слави Трифонов видял някакво двуличие. По думите му, след нови избори лицемерието в българската политика нямало да изчезне и аз нямало да я изцелявам от лицемерието. И видете ли – значимо било да управляваме тази страна. А пък в случай че ще да е с двуличие. Така ли? Ами, аз не мисля по този начин. Смятам, че да си двуличен е обидно за хората, които гласоподават за теб. А и изобщо. Да си двуличен значи да се опитваш да лъжеш красиво.

Явно такива като Христо Иванов не се тормозят да бъдат лицемерни. Те просто се считат за повече от другите. "

По неизвестно какви аргументи обаче аз не съм като тях и почтено да ви кажа - това доста ме радва.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР