Христо Иванов отдавна трябваше да си подаде оставката и да

...
Христо Иванов отдавна трябваше да си подаде оставката и да
Коментари Харесай

Искат оставката на Христо Иванов

Христо Иванов от дълго време трябваше да си подаде оставката и да отстъпи една крачка обратно в политиката. За да покаже, че е кадърен да носи отговорност и да даде опция на организацията, която съставлява, да продължи поръчките от учредителното си заседание.

За това приканва Методи Лалов, който в границите на няколко дни насочва следващ залп към водача на " Да, България ". 

Ето какво гласи целият му пост в обществените мрежи: 

Откакто познавам Христо Иванов, все не е моментът да каже извинявай, да промени нещо в държанието си, да покаже, че отчетност, бистрота и либерализъм, не са просто думи за пред необятната аудитория.

Ако на Христо Иванов в действителност му беше значимо не просто да битува в политиката, с цел да получава заплата и да разпределя постове, щеше да търси същинско обединяване с всеки, които е срещу модела Борисов-Пеевски.
Вместо това Иванов остракира всеки, който има мнение. И се сглоби с Борисов и Пеевски, които показа като допустими политически сътрудници.

Този човек от дълго време трябваше да си подаде оставката и да отстъпи една крачка обратно в политиката. За да покаже, че е кадърен да носи отговорност и да даде опция на организацията, която съставлява, да продължи поръчките от учредителното си заседание.

Ясно е обаче, че Иванов, дружно с одиозния Атанас Атанасов и водачите на Политическа партия ще стискат кокала на властта, до момента в който напълно отхвърлен гласоподавателите си.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР