Христо Иванов обяви предложението на ДБ за изборите.Ако има теми,

...
Христо Иванов обяви предложението на ДБ за изборите.Ако има теми,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Предлагаме предизборна коалиция

Христо Иванов разгласи предлагането на Демократична България за изборите.

Ако има тематики, които да ни обединят, може да се отсрочи ваканцията на депутатите. Тогава и президентът може да регистрира това нещо. Към момента не виждам такова нещо. Това сподели съпредседателят на " Демократична България "  Христо Иванов в предаването " Здравей, България " по Нова телевизия. 

Относно тематиката с шефа на КЕВР, Иванов означи, че единствено с смяната на едно изречение в закона актуалният състав може да излъчи краткотрайно изпълняващ длъжността шеф. 

Иван Иванов преди да бъде заменен е казвал, че не желае да остава на поста. Сега да го връщаме в случай, че не демонстрира предпочитание е необичайно. Продължаваме да считаме, че това, което предлагаме е по-добро, сподели още той. 

Не сме опитвали да бъдем съмишеленици с " ИТН ". Смятахме, че страната се намира в предверието на рисков интервал и трябваше да се опитаме да създадем болшинство. Предстои ни тежка зима, има голям брой тежки рецесии, които могат да ни се случат. Това са външни рецесии, не вътрешни, добави съпредседателят на " Демократична България ". 

По думите му от партията са били готови да създадат компромис и да нямат собствени представители в министерствата, единствено с цел да бъде сменена формулата. 

Иванов разяснява и предлагането за коалиця с " Продължаваме промяната " на идващите избори, написа Novini.bg. 

Следващата форма на здрав разсъдък, която предлагаме е предизборна коалиция. Да си дадем сметка, че това са четвърти изброи в границите на месеци. Хората знаят, че идват кризи и ние би трябвало да покажем, че можем да го напарвим. Ние би трябвало да покажем, че сме си научили урока и когато се появим още веднъж да покажем нещо ново, означи още той. 

Според Иванов предизборната коалиция би трябвало да е доста по-голяма. 

Трябва да има едно голямо обединяване. Не единствено сред " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", а и всички останали, които показаха духа на митинга. Предложението на " Ние идваме " има и други цивилен организации. Трябва да потърсим тези знакови лица, с цел да покажем това нещо. Трябва да покажем, че това нещо е огромно и може да води разговор. Изначално да покаже упоритост и да покаже то или ГЕРБ ще бъдат пъври, означи Иванов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР