Христо Иванов обяви, че не е негова работа да коментира

...
Христо Иванов обяви, че не е негова работа да коментира
Коментари Харесай

Христо Иванов мълчи за имената на министрите, чака Петков да ги обяви

Христо Иванов разгласи, че не е негова работа да разяснява имена министри. „ Има мандатоносител, който по хипотеза е подобен, тъй като още не е получил мандата от президента. Не са проведeни консултациите, и на този стадий, в случай че нещо има да се оповестява, то би трябвало да се оповестява от мандатоносителя “, съобщи Иванов пред публицисти след съвещание на парламентарната група на Демократична България.

Иванов посочи, че груповите органи на партията следва да обсъдят и образуват решения, като техни оферти за министри ще има едвам откакто този развой завърши.

Лидерът в оставка на Демократична България не пожела да разяснява писмото публикувано от ДСБ,. „ И аз чета медии “, беше късия отговор на Иванов и акцентира, че всичко зависи от „ Продължаваме промяната “. По думите на Иванов не е имало решение Корнелия Нинова да бъде номинирана за ръководител на Народното събрание и да има ротация.

Въпреки декларираната оставка се чака Христо Иванов да бъде ръководител на парламентарната група на Демократична България, а Атанас Атанасов още веднъж да бъде препоръчан за заместник-председател на Народното събрание.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР