Христо Иванов не отрече този факт пред медиите в кулоарите

...
Христо Иванов не отрече този факт пред медиите в кулоарите
Коментари Харесай

Христо Иванов обясни мълчанието на ДБ по преговорите: Има си органи и хора, които говорят

Христо Иванов не отхвърли този факт пред медиите в коридорите и изясни за какво Демократична България не вземат обществено отношение. " Има си коалиция, има си органи, хора, които приказват ", сподели сбито водачът на " Да, България " в коридорите, представен от Българска телеграфна агенция.

Иначе Иванов удостовери за Демократична България, че " постоянно сме отворени за диалог ".

Коментарът му пристигна в коридорите на Народно събрание, до момента в който през това време в една от залите на първите и вторите на изборите обсъждаха бюджета, 3-процентния недостиг и другите аспекти от финансовия раздел на техните управнически стратегии, които имат намерение да обобщят в една обща. По време на срещата стана ясно, че от ПП-ДБ оферират тя да е 18-месечна и се схванаха дружно с ГЕРБ да слагат редица въпроси пред финансовото министерство във връзка с проектобюджета.

Изненадващо на договарянията сред работните групи на двете обединения отиде съвсем цялото управление на Политическа партия, в лицето и на двамата съпредседатели Кирил Петков и Асен Василев, само че не присъстваше нито един от водачите на Демократична България - Христо Иванов и Атанас Атанасов. Единственият представител на Демократична България на този следващ рунд диалози сред ГЕРБ и ПП-ДБ беше Мартин Димитров.

Христо Иванов, от своя страна, не разяснява до каква степен, съгласно него, ще доведат почналите в четвъртък в Народното събрание диалози по секторни политики с ГЕРБ-СДС. Освен формалната работна среща по бюджета, течаха ни еформални диалози в парламентарното кафене, където депутати от двете обединения се бяха събрали по масите, а някои си водеха мемоари.

В началото на пленарния ден пък Бойко Борисов анонсира, че от през днешния ден стартират диалозите сред екипите по управническа стратегия в работен формат и затова той не присъстваше на срещата на специалистите във финансовата и икономическата сфера.

На този декор водачът на " Да, България " прозвуча дистанциран от преговорния развой. Иванов не отговори за възможната номинация за министър председател на ПП-ДБ. И загатна многозначително: " Да забележим какво ще се случи в залата, светът е цялостен с изненади в последно време ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР