Христо Иванов, ДБ: Ние виждаме в тяхно лице съмишленици. Гледаме

...
Христо Иванов, ДБ: Ние виждаме в тяхно лице съмишленици. Гледаме
Коментари Харесай

Партиите за проекта на Петков и Василев - едни подкрепят, други не се притесняват, трети не одобряват

Христо Иванов, Демократична България: Ние виждаме в тяхно лице съидейници. Гледаме положително на плана на Петков и Василев очакване да намерим формула да работим. Те би трябвало да афишират своето присъединяване. Ние сме положително настроени.

Мустафа Карадайъ, Движение за права и свободи: Движение за права и свободи не би се тормозило от каквито и да са политически планове. Това сподели ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пред публицисти в коридорите на Народното събрание в коментар за възможния политически план на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев.

Тома Биков, ГЕРБ: По никакъв метод не се тормозим от подобен план. За нас това е опит на Румен Радев да разчисти терена от провалилите се партии на митинга и да ги размени с една нова групировка, която ще се опита да свърши това, което те не съумяха. Така че те би трябвало да се тормозят, тъй като ще бъдат доведени до ръба на оцеляването след този проект``.

Филип Станев, Има Такъв Народ: Процесите по поява на нови политически субекти освен в България, а и по света, са нещо напълно закономерно и обикновено. " ИТН " не изпитва каквито и да е терзания от появяването на какъвто и да е нов план. Още повече, че това е отвън нас – в случай че се появи нов подобен план, ние няма да имаме опцията да повлияем на появяването му или на това да не се появи. Това са естествени неща в политиката, нито на йота не ни тормози.

Александър Симов, Българска социалистическа партия: Нормално е за Българска социалистическа партия да се интересува от политическите процеси. Нормално е да знаем дали президентът поддържа плана на Кирил Петков и Асен Василев. Той съобщи, че няма да съобщи левите хора. Темата за роенето постоянно е травматична. Чисто хипотетично ми е мъчно да си показва такава нова партия. Тя би взела гласове от доста и разнообразни политически субекти. Не считам, че може да съществува такава„ всеядна” партия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР