Христо Иванов беше министър в едно от правителствата на Бойко

...
Христо Иванов беше министър в едно от правителствата на Бойко
Коментари Харесай

Сачева: Правителството ще изкара пълния си мандат

Христо Иванов беше министър в едно от държавните управления на Бойко Борисов беше и вицепремиер в служебното държавно управление , сигурно е имал опция да реагира по случая „ Росенец “ и „ Лукойл “, разяснява министърът на труда и общественият политика Деница Сачева в предаването „ Тази заран “, по БТВ

Не отхвърляме че има хора, които не харесват държавно управление то, че има недоволни и хора, които са на митинг ите, тъй като имат вяра, че може да има по-добро държавно управление. Нека да не си затваряме очите, че сигурно има провокатори и хора, които целят да има напрежение, сподели министърът. 

Презумпцията, че никой не харесва държавно управление то е неправилна. В рамките на този кабинет има хора, които правят извънредно добра работа и потребна за обществото, означи тя.  

„ Идеята, че всички ненавиждат ГЕРБ е неправилна режисура. В този смисъл симпатизанти и членове на партията от дълго време желаеха да изразят своята поддръжка. Ескалацията на напрежението в петък не е по виновност на ръководещата партия. В първите редици имаше единствено дами, какъв брой пъти служителите на реда смъкнаха своите каски и се пробваха да има деескалация на напрежението ", напомни Сачева. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР