Христо Грозев, който е ръководител на разследващия екип Belingcat, заяви

...
Христо Грозев, който е ръководител на разследващия екип Belingcat, заяви
Коментари Харесай

Христо Грозев, Belingcat: Динамиката показва, че Украйна може да спечели войната и да си върне територията до началото на пролетта

Христо Грозев, който е началник на проверяващия екип Belingcat, съобщи в ефира на " Нова телевизия ", че предвид на динамичността, Украйна може да завоюва войната и да си върне територията.

" В последните няколко седмици виждаме вътрешна битка в Русия сред извънредно десните и националистични сили, които желаят да има готовност след крайните провали в Харков. Това не е в полза на Путин към този момент, защото в огромните градове Москва, Санкт Петербург и даже Екатеринбург - те живеят в илюзията, че война няма. Тъй като тях нищо не ги визира, те не виждат следствията от войната. Войната се усеща в далечния изток, в бедните райони, от където идват най-вече бойци на контрактна основа и се връщат най-вече трупове. Така че за Путин е доста рисково да разгласи цялостна готовност. Така че това, което виждаме сега, е скрита готовност. Включително тези фрагменти с набиране на пандизчии с тежки присъди с заричане след 6 месеца присъединяване във война, което доста малко от тях имат опция да преживеят, да им бъде простено това, което са създали ", сподели той. 

" Източници настояват, че сега задачата е да се съберат към 50-60 хиляди участници във военния спор, нови бойци от съветска страна. Украйна получава все по-голяма поддръжка. Динамиката демонстрира, че Украйна може да завоюва войната и да си върне територията до началото на пролетта ", съобщи още Грозев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР