Христо Гаджев, депутат от ГЕРБУкрайна има нужда от реална помощ,

...
Христо Гаджев, депутат от ГЕРБУкрайна има нужда от реална помощ,
Коментари Харесай

На Украйна трябва помощ, не туристи. Вместо оръжия, Петков решил да даде… себе си

Христо Гаджев, народен представител от ГЕРБ

Украйна има потребност от действителна помощ, не от туристи!

След унижението, което тази седмица ръководещите нанесоха на България, това наподобява като извънредно безочлив ПР.

Да, в Киев отидоха редица водачи, само че на страни, които ПОМАГАТ на Украйна.

Но пък се колебая тази екскурзия да се случи изобщо.

Николай Бареков, някогашен евродепутат и публицист

Вместо оръжия, Киро Петков решил да даде на Украйна себе си.

А ние ресто не желаеме!

Веселина Томова Захариева, публицист

Простото Киро щяло да върви в Киев да заведе другите съдружни „ водачи “. Предлагам руснаците да им дадат‚ кулоар “ да влязат в подземията на Азовстал при натовските офицери. Аллах керим, в случай че излязат...

Мария Стойкова

Войната като Дисниленд. Другата седмица май в персонално качество Петков ще поведе съдружните сътрудници към Украйна да видят война. (Ексклузивно изявление за Нова тв). Защото той като Кирил Петков желал да даде оръжие, само че като министър председател е задължен да се съобрази с алените линии.

Преведено значи, че Демократична България счита, че има доста война, а Българска социалистическа партия - по никакъв начин. Има Такъв Народ отново не ги броят какво считат, щото е комплицирано.

Петър Волгин, публицист

Кирил Петков е пътешественик-рецидивист. Първо, при започване на годината се ускори към Скопие. Всичко смислени хора - и политици, и анализатори, и историци - му обясняваха какъв брой неуместно е сходно посещаване. Той обаче си беше решил, че за три дни или най-вече за три месеца ща позволи проблемите ни с РСМ, които са трупани с десетилетия. В последна сметка в действителност отиде в това Скопие и се увенча с първия си огромен външнополитически неуспех.

Също толкоз неуместна е и новата му концепция за воаяж до Киев. А, и съдружни сътрудници щял да води. Циркова натрупа в цялостния си искра. Какво толкоз ще научат в Киев Петков и компания, нещо, което и в този момент да не знаят? Какви толкоз разтърсващи познания ще получат?

Пълна аматьорщина е това. Лошото е, че всичко се написа на гърба на България. За Кирил Петков скоро никой няма да си спомня, само че външнополитическите му провали ще се помнят дълго време. И всички ние ще плащаме за тях.

Илиана Славова

Кирчо приказвал ли е с Киев дали го желаят там на посещаване, изключително след отношението, което демонстрираха неуважаемите български ръководещи към Кулеба? Да не стане като с визитата на немския президент, който считал да върви, само че се оказал нежелателен?

Впрочем, най-добре да го одобряват, да го заведат в Буча и Ирпен, да забележим дали и по-късно ще е подобен гьонсурат наш Кирчо.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР