Христо Димитров - това е името на служителя на столична

...
Христо Димитров - това е името на служителя на столична
Коментари Харесай

След нестандартен урок по безопасност: говори бензинджията с пожарогасителя

Христо Димитров - това е името на служителя на столична бензиностанция, който за една нощ се трансформира в воин, който мнозина консуматори на обществената мрежа хвалят. Поводът - реакцията му по отношение на юноша, спрял да зареди, но… със запалена цигара .

Действието се развива преди месец в среднощ. На забележката на Христо младежът да загаси цигарата, клиентът не реагира.

" Втори път му споделих да угаси цигарата , тъй като може да се взривим. Реакцията беше: " Не си ти тоя, който ще ми кажеш какво да върша ". И реших, че всъщност  няма какво повече да си кажем с него. Всичко стана за десетина секунди ", споделя Христо пред.

За благополучие до разпра не се стига. " Стъписа ме непукизмът и нежеланието да схване, че нещо неправилно се случва и освен това се държи демонстративно, все едно си е у дома или в бара. Това малко ме шокира. Опита се да ми изясни по какъв начин би трябвало да влизам и да стартирам да им шетам колата. Как фланелката му коствала повече от месечния ми приход. Беше много нападателен, само че по-скоро единствено на думи ", споделя още спомените си от онази нощ Христо.

След случая на бензиностанцията е извикана и полиция . За премия от работодателя си пък получава тв приемник. 



Въпреки спора желае още веднъж да чуе за младежа с цигарата: " Че е станал учител, пожарникар или първенец по шах, боксьор, че е спечелил два златни медала, че е направил нещо хубаво, а не просто да бъде част от едно смешно клипче ".

Превантивният резултат на клипа също бил сигурен.  " Ще има няколко индивида по-малко, които ще пушат на бензиностанция ", уверен е Христо.
 
 screenshot/vbox7
 
Междувременно стана ясно, че майката на младежа с цигара счита да съди Христо Димитров. Жената поема отговорност за случилото се. Била отговорна, тъй като не го научила къде може да се пуши и къде не.
 
" Моя е грешката. Аз не съм го научила къде може да пуши. Не съм му загатнала, че в случай че има табелки, би трябвало да ги прочете. След това е бил нападателен служителят на бензиностанцията ", сподели майката пред.
 
Тя твърди, че от пяната очите на момчето са потърпевши доста. Затова тя счита да заведе дело против мъжа, загасил с пожарогасител цигарата на сина й за нанесени вреди.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР