Христинка Иванова е депутат от Плевен, когато аз напусна министерския

...
Христинка Иванова е депутат от Плевен, когато аз напусна министерския
Коментари Харесай

Радостин Василев: Не съм заплашвал Христинка Иванова

Христинка Иванова е народен представител от Плевен, когато аз напусна министерския пост и се върна в Народното събрание, тя ще напусни. За това ѝ споделям, че ще ѝ пратя адвокати, това изясни Радостин Василев по bTV във връзка обвиняванията, че заплашва националната представителка. Той добави, че дава нареждания на Иванова, както прави и с други представители на локалната организацията на Има Такъв Народ. Василев съобщи, че като юрист доста внимава и сигурно няма по какъв начин да бъде упрекнат в опасност и изнудване.

Аз постоянно съм бил водач, тъй като един омаскарен престиж не е престиж. Говоря за Слави Трифонов, това отговори Радостин Василев на въпрос дали е водач на напусналите Има Такъв Народ депутати.

„ Тошко Йорданов е професионален измамник ”, съобщи той. Василев допусна, че водачът на парламентарната група на Има Такъв Народ ще потърси юристи, с цел да го съди. „ Ние пазиме Тошко Йорданов по делото против Татяна Дончева и по други каузи, ще би трябвало да търси други юристи ”, разяснява министърът.

Радостин Василев съобщи, че Има Такъв Народ има един проблем и това не е Слави Трифонов, а Тошко Йорданов. Той единствен отхвърли да направи тест за преданост, който включва в някои случаи и детектор на лъжата, съобщи Василев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР