Христина или Тита, както е псевдонимът й, се прави на

...
Христина или Тита, както е псевдонимът й, се прави на
Коментари Харесай

Тита – мутренска певица! С баща мафиот, гадже хулиган и зет с мръсни пари

Христина или Тита, както е псевдонимът й, се прави на божа кравичка с това благо личице, само че истината е, че живее в незаконен свят. Около нея са единствено хора, лежали по пандизите, което не приказва добре за певицата.

Преди няколко години се оказа, че бащата на Тита Милен Пенчев върти далавери в Национален осигурителен институт. В ролята си на шеф там той е отпускал пенсии с подправени документи против възнаграждение. Делото против него върви и до през днешния ден.

В любовта певицата също е като че ли на ръба на закона. ММА боецът Недко Недков, който топлеше леглото й месеци наред, е осъждан и е лежал на топло, а повода е свиреп побой.

Най-обигран в далаверите обаче наподобява зетят на Тита Валентин Христов. Той е брачен партньор на сестра й Десислава.

Вальо е задържан поради схеми с трафик на бежанци. Той е някогашен митничар. След като през 2015 година напуща „ Гранична полиция “, остава непосредствен с началника си Антон Мирков, който се допуска, че му е помагал за прекарването на бежанците през Малко Търново.

От този трафик Валентин Христов станал същински паралия. Печалбите му били толкоз огромни, че не се налагало да работи нищо. Той се занимавал с уреждането на подкупите на граничарите.

За да ги прикрие, той е отворил дребна бензиностанция, която показва като източник на приходите си. И там обаче се замеси в скандал, защото е упрекнат в контрабанда на гориво.

Интересно по какъв начин Тита, която се прави на добричка и миличка, има такива хора към себе си. Това приказва, че се преструва на нещо, което не е.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР