Христина Христова, по-известна като Тита, е първата и най-успешна изпълнителка

...
Христина Христова, по-известна като Тита, е първата и най-успешна изпълнителка
Коментари Харесай

Пътищата на Тита и Криско се разделиха: Певицата вече изцяло премина в поп-фолк жанра

Христина Христова, по-известна като Тита, е първата и най-успешна изпълнителка от музикалната компания на Криско. Колкото и да е известна с музиката, която до момента правеше, девойката към този момент съвсем на 100% се причислява към поп-фолк жанра. Самият Криско също мина за малко в лекия род, само че в този момент още веднъж се върна по своя път.

Виж още: Love is in the air: Илиян Найденов заведе гаджето на шопинг в Милано

В изявление пред Мон Дьо тя показа, че е момента чисто стилово има разминаване в връзките ѝ с Криско. „ Аз постоянно ще му бъда доста признателна - без значение какво се случва сред нас. Той взе едно 17-годишно момиче от Силистра и с общи старания се получи Тита и ми даде опция да изживея фантазията си. Направи ми супер песни, супер шлагери. Каквито и да са ни връзките, аз си резервирам това възприятие в мен. В момента имам опция да върша нещо, което дълги години доста съм желала. “ – добави младата звезда. 

Виж още: Бясна инфлуенсърка: Ина Гаярдо " наказа " грубо Кондаков, гледал непознати дами

На този стадий до нея няма различен продуцент. Преди да премине в редиците на по-фолка Тита показа, че към този момент не е усещала музиката си както преди и е имала възприятието, че по този метод не допира и почитателите си. С времето от ден на ден е желала да пее за действителни усеща като обич, а не за коли, антилопи и т.н.  „ Един живот пребивавам, желая да върша музиката, която сега ми харесва “. 

Изображение:  https://www.instagram.com/hrisistar/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР