Христина Бобокова не участва в многомилионния бизнес на съпруга си

...
Христина Бобокова не участва в многомилионния бизнес на съпруга си
Коментари Харесай

Милионерска съпруга се прехласва пред огромен фалос

Христина Бобокова не взе участие в многомилионния бизнес на брачна половинка си и брат му, а ръководи фондации, свързани с семейството

Известният куратор и специалист по изящни изкуства Христина Бобокава разгласява забавни фрагменти от последното си странствуване в чужбина. От фотосите излиза наяве, че брачната половинка на един от най-богатите предприемачи у нас – Пламен Бобоков, е посетила известния музей „ Гугенхайм “ във Венеция.

Сред експонатите, впечатлили я най-вече, е статуя на конник с голям еректирал фалос. Мъжът е с разперени ръце и очевидно приветства изгрева на слънцето, извърнат към Канале гранде.

Освен тази статуя, Бобокова е разгласила още три фотоси на други творби, измежду които картини на Фернан Легер и Марсел Дюшан.

„ Изящна и красиво изложена сбирка “, е написала тя.
 Скулптурата " Градски ангел " е измежду най-предизвикателните творби в музея
Скулптурата с еректиралия гол ездач, впечатлила госпожа Бобокова, е едно от най-предизвикателните творби в галерията. То се назовава “Градски ангел ” и е дело на огромния италиански създател Марино Марини.

Музеят е основан от Пеги Гугенхайм (1898-1979) - американка, наследничка на голямо положение, колекционер на най-хубавото от авангардното изкуство на своето време. В сбирката й има картини на Пикасо, Салвадор Дали Той е ситуиран в двореца Вение дай Леони, стартират през 1749 и останал незавършен. Гугенхайм го купува и преустройва. Три години преди гибелта си подарява скъпата сбирка на фондация „ Соломон Гугенщайн “, която го стопанисва и до през днешния ден.

„ Мисля, че бях нимфоманка “, споделя за себе си Пеги.

Самата Христина Бобокова не взе участие в многомилионния бизнес на брачна половинка си и брат му, а ръководи фондации, свързани с семейството.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР