Христиан Пендиков се яви на поредното заседание по делото за

...
Христиан Пендиков се яви на поредното заседание по делото за
Коментари Харесай

Подсъдимият за побоя над Пендиков не се яви в съда - бил болен

Христиан Пендиков се яви на следващото съвещание по делото за нанесения му побой в Охрид, оповестява Българска национална телевизия.

Подсъдимият Илия Спасески обаче е болен.

Адвокатът на обвинения показа болничен лист за 15-дневно лекуване и съобщи, че клиентът му си е у дома. Болничният е от 11 юли с диагноза тромбофлебит.

Защитата на Спасески изиска да му бъде вдигната възбраната да напуща страната , с цел да може подсъдимият да се лекува отвън Северна Македония. Съдът обаче отхвърли.

Адвокатът на Пендиков - Стефан Камишевски, означи, че който се усеща почтен, би следвало да се явява пред съда , с цел да може най-бързо да се потвърди неговата непорочност.
 За трети път отложиха съвещанието по делото за побоя над Пендиков
За трети път отложиха съвещанието по делото за побоя над Пендиков

юристът на подсъдимия Илия Спасески демонстративно напусна залата

Припомняме, Християн Пендиков беше секретар на съдружие " Цар Борис Трети " в Охрид. Той в македонския град на 19 януари, а ден по-късно беше превозен с държавния аероплан " Фалкон " за лекуване в България. Пендиков беше признат във ВМА, където беше опериран поради счупена челюст.

На 10 май след гала в Гербовата зала на " Дондуков " 2.

На предходни две съвещания по делото поради влошеното му здравословно положение. - този път откакто юристът на подсъдимия Спасески демонстративно напусна залата, защото съдът в РСМ не почете негово искане.

Преди побоя имаше за която и до през днешния ден няма арестувани и търсени от органите на реда. Преди два месеца управляващите в Скопие одобриха закон, с който в страната, а против техните ръководители повдигнати обвинявания.

Преди месеци управляващите в Скопие одобриха закон, с който в страната, а против техните ръководители повдигнати обвинявания.
 Пендиков дава първи показания в Охрид за нанесения му побой
Пендиков дава първи показания в Охрид за нанесения му побой

Младият мъж дойде в постройката на следствието
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР