Хрисимата на пръв поглед Мира Добрева се оказа истински джигит

...
Хрисимата на пръв поглед Мира Добрева се оказа истински джигит
Коментари Харесай

И Мира Добрева се оказа джигит на пътя

Хрисимата на пръв взор Мира Добрева се оказа същински джигит на пътя. Тя най-сетне е платила санкциите си, възлизащи на стойност 1 250 лева, което е живо доказателство за това, че надалеч не е безгрешна на пътя. След като се дала прошка с въпросната сума, Добрева се зачудила къде отиват парите на хората, поради обстоятелството, че зейналите по пътищата дупки са огромни, колкото санкциите. Тя даже си разреши да помоли управляващите да основават празнично въодушевление на хората, давайки образци със прилежащи нам страни като Румъния и Албания, където съгласно думите й коледната декорация е прелестна.

 

Мира Добрева написа: „ Който чупи - купи. И който бърка - заплаща. Това е ситуацията! Независимо кой е, какво е. Всички сме равни -- и пред закона и по принцип (тук обаче доста бърка и като публицист би трябвало да го знае доста добре). Една от санкциите, които платих, е за 800 лв., друга – за 400 лв.. И за 200 лв. санкция имам. Сгрешила съм, надвишила съм - платила съм, дано ми е за урок! Къде с 20 км/ч. къде с 38 км/ч. къде с 11 км/ч – щом е над допустимото, ще си платя. Имам един въпрос обаче – откакто всички прегрешили (тук още веднъж бърка и то много) плащаме такива високи санкции, за какво най-малко не оправите дупките по пътищата? "

 

Повече от явно е, че Добрева е ядосана от обстоятелството, че се е изръсила с 1250 лв.. Водещата е деен водач, само че съдейки по санкциите, постоянно нарушава разпоредбите за придвижване по пътищата.

След претърпяната интервенция, към днешна дата тв водещата намира разтуха в дребните неща и е признателна за всяка поета глътка въздух, само че не наподобява като доста да се пази и да трепери над здравето си.

 

Споделя, че с изключение на децата й, непосредствен до сърцето й, е домашният любим Найро и добавя, че кучето стои по-високо от доста индивиди. Припомняме, че преди време тя го избави от улицата и от този момент са неразделни с него.

Източник: Уикенд

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР