Хранителните режими могат да бъдат особено изтощаващи. Когато не ядем

...
Хранителните режими могат да бъдат особено изтощаващи. Когато не ядем
Коментари Харесай

4 ключови правила за щастливо отслабване

Хранителните режими могат да бъдат изключително изтощаващи. Когато не ядем обичаната си храна, ние започваме подсъзнателно да се изнервяме. Постоянният апетит, на който се подлагаме, ни работи на душeвността и ние се усещаме не на себе си. Може би имаме възприятието, че някой ни е взел свободата и ни е лишил от нещо, което обичаме. Много постоянно при дълги изтощителни диети се стига до депресивни положения, които са много неприятни. Диетолози от Съединени американски щати обаче са намерили метод да облекчат тежките признаци на отслабването, създавайки диета на щастието.
Идеята е да се употребяват храни, цялостни с витамини, магнезий, калций, омега3 мастни киселини и други Те ще ни зареждат с повече сила и ще ни избавят от неприятното чувство за изтощение, апетит и раздразнителност.
Кои са разпоредбите за щастливото намаляване:
Първото предписание: Ограничете обработените храни и намалете до най-малко солта в яденето
 10 съвета за намаляване, с които в действителност ще свалите килограми 10 съвета за намаляване, с които в действителност ще свалите килограми
За да отслабнете, би трябвало да създадете калориен недостиг 1. Намалете захарта, в случай че не можете да се откажете от нея - що се отнася до заха...
Спрете да пиете газирано, тъй като то води до качване на килограми и чести депресивни положения. Не прекалявайте със захарта, тъй като по този метод изпращате неверни сигнали на части от мозъка, отговарящи на апетита и на настроението.
Второто предписание: Започнете да ядете повечко плодове и зеленчуци
Идеята е хем да се засищате, хем да окажете удобно въздействие на храносмилателния развой.
Правило трето: Научете се да ядете повече морска или избран вид речна риба
Горските блага и рибата са богати на омега3 мастни киселини, а те спомагат за положителното и вярно деяние на мозъка.
 Как отслабването може да провали връзката ви Как отслабването може да провали връзката ви
Когато вашият сътрудник прави опити да смъкна килограми, напълно разумно се появяват и проблеми. Въпреки че е хубаво, когато някой желае да...
Четвърто предписание: Яжте по-разнообразна храна
Когато спазвате режим и ядете тъкмо избрани неща, не ги предозирайте. Разширете набора от хранителни артикули и ги консумирайте постоянно, само че по малко.
А каква е тайната за една щастлива безболезнена диета? Много е просто. Ако ви се яде неистово нещо за десерт, можете да си го позволите, само че в доста дребни количество - една до две хапки. За да намалее апетитът, който ви преследва, можете да си извършите топла напитка.
Най-добре е да си слагате от храната в по-малки чинии, с цел да намалите дозата. Дъвчете по-дълго и се наслаждавайте на всяка една хапка. Не се наяждайте небрежно и не се разсейвайте с телефон на масата.
А ето и едно напълно примерно меню за щастливо намаляване без ограничения:
 Ако пиете водата от варенето на този зарзават, ще стопите мазнините за дни Ако пиете водата от варенето на този зарзават, ще стопите мазнините за дни
Почти всеки втори човек се бори с непотребни килограми. Понякога колкото и добре да изглеждаме, ни се желае да се отървем от подкожните маз...
За да имате дълготраен резултат, би трябвало да закусвате банан или една филия пълнозърнест самун. Можете да добавите половин чашка кисело мляко и едно малко парче черен шоколад. За пиянство кафе без захар или черен чай са изцяло подобаващи.
За обяд може да се насладите на печена риба, няколко пъти в седмицата 200 грама нежно месо - свинско, телешко или агнешко, а може и да се задоволите с огромна купа със салата. Тези неща можете да ги редувате всеки ден.
Ако следобяд огладнеете, направете си лека закуска. Това може да бъде една ябълка, няколко фурми и сурови ядки.
Идва време и за вечерята, на която може да участва салатка от авокадо, комбинирана с доматки, парче хубаво сирене и чаша бяло вино.
През целия ден е хубаво да пиете по 2-3 литра вода. Ако инцидентно прегладнеете и желаете да си хапнете нещо обичано - направете го, само че в доста оскъдни количества и дано да е еднократно, за дадения ден. Няма неразрешена храна, само че би трябвало да си знаете мярката. Спазвайки всичко това, вашите килограми ще стартират да спадат, а вие няма да се мъчите от този факт.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР