Храните, които крал Чарлз яде всеки ден, за да бъде

...
Храните, които крал Чарлз яде всеки ден, за да бъде
Коментари Харесай

Храните, които крал Чарлз яде всеки ден, за да бъде здрав

Храните, които крал Чарлз яде всеки ден, с цел да бъде здрав.

Носят се всевъзможни клюки за навиците на крал Чарлз III, когато е бил принц на Уелс, от клюки, че пътува със личната си тоалетна седалка до истории за това по какъв начин дефинира съвършеното яйце. Едно нещо е несъмнено, сегашният крал е доста деликатен към някои неща, изключително към храната си.

Бившият готвач на кралица Елизабет II, Дарън Макгрейди сподели, че крал Чарлз несъмнено е кулинар, който би трябвало да знае от кое място идва храната. „ Той се занимаваше с органично земеделие преди 30 години… преди даже да бъде изобретено “, сподели Макгрейди.

Крал Чарлз, сходно на майка си, е доста деликатен към питателните си привички. Той обаче има някои забавни странности и привички, които родителите му не са имали, що се отнася до храната, написа eatthis.com.

Преди да приказваме за това какво яде крал Чарлз всеки ден, значимо е да отбележим, че цялостното му виждане за храната е, че тя би трябвало да е сезонна и органична. Както отбелязва Макгрейди и някогашният кралски готвач Каролин Уеб сподели в Marie Claire, „ всичко се основаваше на сезона в градината. В сезона на аспержите можех да ги поднасям три или четири пъти седмично. Не бихте посмели да сервирате аспержи или ягоди през декември. “

Семейството отглежда продукция и лични животни в многочислените си парцели. Кралицата и Чарлз отглеждали пчели.

Известно е, че кралицата стартира да отглежда артикули в Бъкингамския замък и обича своите диви шотландски ягоди в Балморал, за които е известно, че бере сама.

Освен това се оповестява, че Чарлз заобикаля месото два дни в седмицата и млечните артикули един ден в седмицата.

Какво закусва Чарлз?

Още като принц Чарлз започваше деня си с доста здравословна закуска.

Обикновено тя включва пресни плодове, мюсли или някакъв тип или друго пълнозърнесто, смесено със семена, натопени в плодов сок, и чай.

Макгрейди отбелязва във видео, че е обичал сливи от градината, които са били леко поширани в сок с малко мюсли.

Говоре се, че като принц Чарлз носел със себе си кутия за закуска. Бившият кралски готвач Греъм Нюбулд, в миналото основен готвач на Royal Yacht Britannia, сподели, че кутията нормално съдържа към шест типа мед и мюсли.

Яйцата нормално не бяха включени в закуската, с изключение на през уикендите, и той ги ядеше по-късно денем.

Обядът не съществува

Всеки източник, даже личният някогашен уеб страница на Чарлз, преди да стане крал, може да подсигурява една истина за настоящия крал: той не обядва.

Когато Чарлз навърши 70 години, неговият уеб страница разгласява лист от 70 обстоятелството за тогавашния принц, а номер 20 беше просто „ Принцът не обядва “. Може би през целия ден се храни с обичания си чай, който е Дарджилинг с мед и мляко.

Следобедният чай е добре пристигнала отмора

Сварените яйца Чарлз яде към 17:30, когато пие и чай. Понякога по това време яде палачинки, за които се твърди, че обича.

Кралят има претениции към варенето на яйцата. Трябва да се сварят 7 яйца, за 4 минути, от които той избира едно – това, което счита за най-хубаво.

Вечерята е главното му хранене

Това, което крал Чарлз не яде денем, компенсира с вечеря.

Дивите гъби, добити от Балморал, заемат видно място в обичаната му вечеря, за която Макгрейди споделя, че е запечено агнешко, сервирано с ризото с диви гъби.

Ако в миналото десертът е в менюто, Чарлз надали ще яде нещо шоколадово; за разлика от починалата си майка, която го обичаше, той съгласно сведенията въобще не държи на него.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР