Хранилката на Лукойл се оказва много голяма – в нея

...
Хранилката на Лукойл се оказва много голяма – в нея
Коментари Харесай

Делян Добрев: Членове на кабинета са на хранилката на Лукойл

Хранилката на " Лукойл " се оказва доста огромна – в нея има членове на кабинета, министри. Това заяви депутатът от ГЕРБ Делян Добрев на ексклузивен брифинг в Народното събрание. Той беше в отговор на настояването на ПП-ДБ да не се привиква изключително народните представители в петък, с цел да прегледат ветото на президента върху промените и допълненията в Закона за енергетиката, съобщи “Вести ”.

Ще има изключително съвещание в петък. На него ще си проличи кои ПГ са на хранилката, кои членове на кабинета са на нея, и кои не са. Изумително е по какъв начин в 3-4 следващи Народното събрание " Лукойл " съумя да събере болшинство, съобщи Добрев.

От 31 октомври държавното управление би трябвало да стартира да събира от " Лукойл " по близо 3 млн. лв. дневно и да ги разпределя по стратегии, заяви Добрев и добави: Ето тези текстове не желаят сътрудниците ръководещи да одобряват. Това са въпросните 73 стотинки. Тези текстове не желаят сътрудниците ръководещи да одобряват, тъй като тези текстове нарушават финансовия интерес на " Лукойл " с близо 3 млн. лв. дневно – 2,9 млн. лв. дневно.

Всички на хранилката сами се издават, неодобряват Народно събрание, с цел да не се одобряват тези промени, сподели още депутатът.Той заяви, че още през днешния ден ще бъдат импортирани останалите текстове, свързани със съхранението на горивата в България.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР