Храната в парламента хвърли в ужас шеф Манчев. Той посети

...
Храната в парламента хвърли в ужас шеф Манчев. Той посети
Коментари Харесай

Шеф Манчев изпадна в ужас от храната в парламента: Идвам с екипа на “Кошмари в кухнята” и оправяме стола…

Храната в Народното събрание хвърли в смут началник Манчев. Той посети постройката на Народното събрание по покана на аления народен представител Иван Ченчев. Топ готвачът бе безапелационен, че храната не е добра и не отива на национални избраници да се хранят по този метод.

Не знам дали да не пристигам с “Кошмари в кухнята” тука и да стартираме да оправяме стола, разяснява Манчев пред Канал 3.

За постройката обаче той уточни, че му е харесала и не е усетил неприятна сила, дори в противен случай, почувствал се е доста прелестно.

На въпрос каква рекомендация може да даде на депутатите за яденето, готвачът уточни, че храната би трябвало да е съгласно сезона, друга, да се усеща добре. Може и по една чаша вино. Когато човек се храни той демонстрира себе си, счита шефът.

Долу в стола не се хранят единствено депутатите, а и гостите, чиновниците, публицистите. Днес хапнах чорба и риба, разкри пък депутатът Ченчев, който посочи, че се усеща повече публицист, каквато е специалността му.

По думите на Манчев, депутатът наподобява добре, тъй като е състезател. Аз също обичам да се храня, само че се и вардя, виждам какво хапвам. единствено че депутатите би трябвало да се хранят с по-добра храна, сподели той.

За песента по стихотворението на Вапцаров Манчев разяснява, че живеем във времена, когато всеки може да прави каквото му харесва, още повече, че през 2012 година изтекли авторските права.

Утре може “Аз съм българче” да стане на чалга, възмути се националният фаворит от Българска социалистическа партия. Или да украсят Народното събрание с домати, добави Манчев.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР