Храната у нас е ужасна! В България ядем най-некачественото. Това

...
Храната у нас е ужасна! В България ядем най-некачественото. Това
Коментари Харесай

Поп фолк икона: Храната у нас е адски зле, всичко е ГМО

" Храната у нас е ужасна! В България ядем най-некачественото. Това са отразява и върху здравето ни. Затова и имаме толкоз доста болни от разнообразни заболявания. "

Това мнение изрече пред " България Днес " певицата Кали. Думите на фолкаджийката са подбудени от последните изследвания на Европейската комисия. Според разбора у нас се оферират най-вече некачествени храни.

" Евтиното е неприятно. Купиш от скъпото, отново не си сигурен дали е качествено " - безапелационна е Кали.

Певицата е доста добре осведомена със здравословното хранене. Изпълнителката от години се занимава и чете за храните. Въпреки това се помирява, че поставя в устата си " отпадъци ".

" Докато пребивавам в България, ще е по този начин - откровена е Кали. - Преди доста години произвеждахме най-хубавата и вкусна храна в света. Сега всичко е ГМО. Когато пътувам из страната, ми става жалост, като видя празните и пусти оранжерии и парници ", споделя Кали.

Певицата, която е майка на три деца, постоянно си купува храна от производител. Основно зеленчуци и млечни артикули. " Поне знам, че част от нещата, които хапвам, в действителност са био ", споделя още Кали.

Колежката й Тони Дачева също внимава извънредно доста при избора на храна. Певицата признава, че чете наличието на всеки един артикул, който купува.

" Със фамилията ми се опитваме да водим здравословен метод на живот - споделя Дачева. - Чувствам за некачествени храни като кашкавал, сирене и други, които не дават отговор на минималните условия, но са на пазара. Стремя се да не взимам от най-евтините неща. Но сигурно съм купувала и от некачествената храна, която я има в България. Здравето на индивида идва от храната. Това е мое мнение. Затова е доста значимо да знаем какво одобряваме през устата си ", добави Тони Дачева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР