Храната, която ядем, оказва голямо влияние върху състоянието на тялото

...
Храната, която ядем, оказва голямо влияние върху състоянието на тялото
Коментари Харесай

Три продукта за красота и млада кожа

Храната, която ядем, оказва огромно въздействие върху положението на тялото и типа на кожата. Не на вятъра споделят, че кожата е индикатор за нашето здраве.

Разнообразната и уравновесена диета с задоволително потребни витамини, минерали и мастни киселини спомага за поддържането на здрава и красива кожа.

Искате кожата ви да остане млада и сияйна допустимо най-дълго?  Тогава обърнете внимание на тези три категории артикули.

Млечни артикули
Натуралните кисели млека, кефирът, киселото мляко са богати на потребни бактерии , които усъвършенстват храносмилането. Когато червата са в крепко положение, броят на обривите и раздразненията по кожата понижава.

Морска храна
Рибите, скаридите, мидите, калмарите съдържат омега-3 и омега-6 мастни киселини, които противодействат на възпалението, а също по този начин овлажняват и подхранват кожата от вътрешната страна.

Зеленчуци
Морковите, тиквата, чушките са положителни източници на антиоксиданти, които се борят със свободните радикали и забавят процеса на стареене. Освен това тези артикули усъвършенстват цвета на кожата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР