Храмовете да плащат ток на потребителски, а не на промишлени

...
Храмовете да плащат ток на потребителски, а не на промишлени
Коментари Харесай

Църквите и храмовете да плащат по-малки сметки за ток по закон, предлага ГЕРБ

Храмовете да заплащат ток на потребителски, а не на промишлени цени (т.е. да минат на контролиран пазар). Това предложение направи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той се обърна към юристите в партията - Радослав Чолаков, Гюнай Хюсмен и Данаил Кирилов, да създадат предложение за смяна в Закона за енергетиката.
Борисов: Подкрепяме всяко решение, гарантиращо отбранителната ни сигурност
Ако държавното управление изиска на територията на България да дойдат натовски бойци, самолети, кораби, по проекта на НАТО, ние ще ги поддържа...
Прочети повече
" Църкви, манастири, джамии, синагоги, католически храмове да минат на цената на битовите консуматори. Днес видях игумена на Рилския манастир да споделя, че сметка им за ток е 24 000 лв. и вкарва режим. А другояче всички доста обичат да вървят да се снимат там. Нека се опитаме да защитим всички религии, тъй като храмовете, каквито и да са те, събират български жители и ги вършат по-добри ", съобщи Борисов.

В енергийна комисия предлагането беше направено и следва на следващия ден, 27 януари, да се види дали ще се трансформира в закон.

На съвещание през март 2019 година парламентарната Комисия по вероизповеданията и правата на индивида дискутира ремонти в Закона за вероизповеданията и там категорично не беше разрешено да се разбере кое изповедание какъв брой налози дължи на страната и защо. После беше променен законът и всички 

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР