Храмът е свято място със специална енергия. Всеки вярващ идва

...
Храмът е свято място със специална енергия. Всеки вярващ идва
Коментари Харесай

Ето защо в храма не бива да палите своята свещ от друга

Храмът е свято място със специфична сила. Всеки набожен идва тук за утешение на душата си и, несъмнено, за молитва. Огънят на свещта е знак на филтриране и берекет.

Но макар цялата положителна сила, някои хора не идват в храма единствено поради молитва, само че и с други планове. Това място ускорява на енергийно равнище освен позитивните, само че и отрицателните молби.

За да не ставате жертва на нечисти хора, би трябвало да се придържате към избрани правила. Затова, в случай че сте запалили свещ и някой до вас настоятелно ви предложи да напуснете църквата от задната страна, знайте, че до вас е неприятен човек.

Когато слагате свещ, не я палете от стоящите до вас. Смята се, че по този метод ще привлечете проблемите на непознатия в своя живот. Също по този начин не позволявайте на никого да възпламени свещта си от вашата, с цел да не открадне вашето благополучие и благоденствие.

Когато сте поставили свещ за богатство или здраве, се постарайте да почакате, до момента в който не догори до половина. Ако нямате задоволително време, то загасете свещта преди да си тръгнете. Загасете свещта с пръсти.

Не позволявайте на никого да мести свещта ви. Смята се, че това води до комплициране в живота и може да объркате пътя към личното си благополучие.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР