Хотуайфинг е термин, който може да се отнася за всяка

...
Хотуайфинг е термин, който може да се отнася за всяка
Коментари Харесай

Какво е хотуайфинг и как допринася за сексуалния живот на двойката?

Хотуайфинг е термин, който може да се отнася за всяка жена, чийто брачен партньор усеща, че тя е задоволително секси, с цел да притегли други мъже. В света на по-разкрепостените полови практики това значи, че брачният партньор желае да има някакво равнище на плътско взаимоотношение сред жена му и различен мъж. Докато концепцията за непознат мъж, който целува и прави обич с омъжена жена, нормално се счита за отвън общоприетата норма на обществото, хотуайфингът е фикция, която имат и двата пола. Изследванията демонстрират, че доста господа фантазират по какъв начин гледат брачната половинка им, която се отдава на някаква полова интензивност с различен мъж, написа trafficnews.bg. Кои са методите, по които хотуайфингът може да бъде занимателен, трогателен и потребен за двойката?
Позволява на дамите да извършват най-смелите си полови мечти
Много двойки имат полови мечти за издигане на връзката си на по-перверзно равнище. Хотуайфингът е един от методите да изразите себе си, като в това време си прекарвате добре. Изследванията демонстрират, че доста двойки имат мечти за хотуайфинг, само че множеството от тях не ги споделят между тях, тъй като се опасяват от мнението на колегата си за тях. Следователно, едно от преимуществата на този нов тренд в секса, изключително за дамите, е материализирането на фантазиите им.
Осигурява независимост на дамите
Съпругата получава свободата да се любува на компанията на друг представител на другия пол. Много омъжени дами биха желали да се насладят на компанията на мъже, разнообразни от своите съпрузи, само че нямат този късмет, не и без последици за връзката си. Когато мъжът даде благословията на благоверната си да бъде в компанията на други мъже, тя може да се наслаждения на този нов тип фамилиарност.

Освобождава дамите от ревността на техните мъже
Ревността е една от главните аргументи, заради които доста връзки се провалят, а несигурността е фактор, способствуващ за доста различия и скъсвания. Хотуайфингът може да помогне на мъжа да се освободи от възприятието му на ревнивост и когато той дава свободата на жена си да бъде такава, каквато желае, тя знае, че брачният партньор ѝ мисли положителното, което ѝ оказва помощ да му се доверява повече.
Увеличава доверието и връзката в връзките
Връзките се построяват на доверие и връзка. Ако желаете щастливи, трайни връзки, би трябвало да сте сигурни, че се разбирате и си давате късмет и независимост да бъдете себе си. Преди една двойка да стартира да се гмурва в по-дълбоките глъбини на секса, и двамата сътрудници би трябвало да са единомислещи, че желаят да създадат това. Този вид отворени и почтени диалози усилват доверието и връзката сред двойката и ги сближават.
Кара дамите да се усещат красиви и мечтани
Благодарение на хотуайфинга мъжът ще почувства, че има най-горещата и секси жена на земята, а желанието на всеки господин е да има жена, която е фантазията на различен негов другар. Хотуайфингът дава на мъжете съвършения късмет да оценят какъв брой красива и мечтана е тяхната нежна половинка, което нормално служи за увеличение както на любовта му, по този начин и на уважението му към нея.
Повишава увереността
Този тренд дава опция на дамите да изразят себе си. Когато една жена знае, че има поддръжката на мъжа си, с цел да прави каквото пожелае, тя се усеща ужасно, което оказва помощ да увеличи самочувствието ѝ.
Увеличава интимността
Хотуайфингът дава на двойката идеалния късмет да придобият значими познания за себе си и един за различен, които могат да оказват помощ за увеличение на близостта. Новите завършения и огромното многообразие от благоприятни условия задълбочават връзката.
Осигурява по-голямо възприятие на полово задоволство както за брачна половинка, по този начин и за брачната половинка
Хотуайфингът основава съвършена платформа за реализиране на физическо задоволство. Жената може да прекарва качествено време с мъже, които я интересуват, което утолява жаждата, която при по-традиционните бракове може да докара до афери и невярност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР