Хотелската верига Marriott е отворила 91 процента от хотелите си

...
Хотелската верига Marriott е отворила 91 процента от хотелите си
Коментари Харесай

Marriott отвори отново над 90% от хотелите си по света

Хотелската верига Marriott е отворила 91 % от хотелите си по света на фона на съживяването на пътуванията в Китай, а заетостта в тях, която спадна до 11 % през април, доближи 34 на 100, съобщи Асошиейтед прес.

Компанията регистрира през днешния ден по-голяма от предстоящото загуба за второто тримесечие, а приходите са потънали. Котировките на Мариот спаднаха с 3 % преди началото на формалната търговия.

В Китай, където бизнес пътуванията се възобновиха и даже стартира възкръсване на бизнеса със събития, нивото на претовареност доближи 60 на 100, което е с към 10 % по-малко, в сравнение с същия интервал предходната година, уточни Мариот.

За второто тримесечие Мариот регистрира чиста загуба от 234 милиона $ след облага от 232 милиона $ за април-юни предходната година, съобщва Българска телеграфна агенция. Коригираната загуба на компанията  е 64 цента на акция, до момента в който упованията на Уолстрийт бяха за загуба от 41 цента съгласно изследване на ФактСет (FactSet). Приходите са потънали със 72 на 100 до 1,5 милиарда $, малко по-малко от упованията на анализаторите
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР