Хотелите надуват тройно цените на нощувките навръх Нова година. Това

...
Хотелите надуват тройно цените на нощувките навръх Нова година. Това
Коментари Харесай

Надуват цените за Нова година: Плащаме тройно по-скъп хотел

Хотелите надуват тройно цените на нощувките точно на Нова година. Това сподели параленост на цените на стаите в нощта на 31 декември против 1 януари по отношение на месец по късно. Това демонстрира инспекция на " Телефграф " в уеб страницата за резервации booking.bg. Интересът към зимните ни курорти се ускорява изключително през месец декември, когато огромна част от туристите вземат решение да посрещнат новата година в планината. Много то хотелиерите се възползват от притока на туристи и подвигат цените на новогодишните пакети тройно. Къщите за посетители пък надуват двойно офертите си по празниците.

В момента нощувката в новогодишната нощ в тризвезден хотел в един от зимните ни курорти ще ви коства 469 лева, като цената е за тройна стая за двама възрастни и едно дете до 7 години. В същия хотел, при същите условия, само че за интервала януари - февруари, цените са съвсем три пъти по-ниски - 176 лева

В двузвездните хотели пък надуват цените двойно, Мислим, че плащаме по-малко, а се оказва, че с цел да посрещнем новата 2018 година в не до такава степен първокласен хотел, ще би трябвало да платим 59 лева на човек настанен в двойна стая. Ако отидете единствено месец по-късно, то цената ще е 29 лева на човек.

Ако пък сте решили да прекарате новогодишната нощ в по-луксозен хотел, се оказва, че ще би трябвало да се бръкнете с 317 лева на човек за двойна стая. За съпоставяне екскурзията в същия хотел, само че през януари, ще ви коства съвсем два пъти по-малко - 221 лева

Почти двойно са надули и офертите за къщите за посетители, където за Нова година цените стартират от 117 лева за нощувка на 2-ма възрастни и 1 дете до 7-годишна възраст,а месец по-късно цената фрапантно пада и става 78 лв/ за същите условия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР