Хотелиери от курорта Слънчев бряг ще предприемат общи действия заради

...
Хотелиери от курорта Слънчев бряг ще предприемат общи действия заради
Коментари Харесай

Хотелиери с общи действия срещу скъпото медицинско обслужване

Хотелиери от курорта " Слънчев бряг " ще подхващат общи дейности поради високите цени в медицинските центрове и частната поликлиника в комплекса. Хотелиерите възнамеряват да сключат обща здравна застраховка за туристите и да открият лекарски кабинети за гостите в почивните бази.

6 огромни хотела в южната част на курорта " Слънчев бряг " се сплотяват в самодейност против неприятното здравно обслужване и повишените цени на здравните услуги.

" Това, което взехме решение с няколко сътрудници тук да се обединим и да създадем една обща застраховка, която да бъде здравна за нашите туристи, и да се опитаме един експериментален вид да финансираме доктори, които да дават отговор извънредно единствено за нашите хотели, да можем да прекратим това мародерство на тези, които си разрешават да трансформират в подобен нечовечен бизнес здравето на хората. Не може тук един обзор на нещо напълно нормално да ти коства два-три пъти, в сравнение с е в Германия, да вземем за пример. Това са жители въпреки всичко повече на Европейски Съюз и това, което се случва тук, е меко казано закононарушение ", съобщи пред БНР хотелиерът Румен Мончев.

Изпратената нова кола за спешна помощ и разкритият денонощен пункт в " Слънчев бряг " не вземат решение казуса със здравното обслужване в курорта, съобщи още Румен Мончев.

" За мен тоя пункт отваря, той е по-скоро някакъв пиар. Какво значи някаква кола за спешна помощ някъде стои. То въобще, в случай че се случи нещо, то няма къде да го закарат индивида ", добави той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР