Хотелиери и членове на Съюза на собствениците в Слънчев бряг

...
Хотелиери и членове на Съюза на собствениците в Слънчев бряг
Коментари Харесай

Хотелиерите в Слънчев бряг искат среща с Борисов

Хотелиери и членове на Съюза на притежателите в Слънчев бряг желаеха незабавна работна среща премиера Бойко Борисов и представители на всички институции, ангажирани с българския туризъм. Това излиза наяве от писмо до медиите от Съюза на притежателите в курорта.
В него се прецизира, че задачата на срещата е да се набележат съответни стъпки и дейности за решаването на проблемите в туризма, по този начин, че идващият туристически сезон да бъде посрещнат с ясни правила и законов правилник.
" Вече повече от 15 години молим институциите, участваме интензивно в срещи, мероприятия и работни групи, изготвяме мнения и законопроекти и по всякакъв начин приканваме държавната власт към бързи и съответни дейности за решение на проблемите. За страдание обаче, всеки идващ сезон започваме със същите нерешени проблеми, които от време на време ескалират в пика на сезона ", написа в документа.
Хотелиерите в Слънчев бряг упорстват за регламентиране статута на националните курорти в Закона за туризма, решение на проблемите на инфраструктура в Слънчев бряг и района, решение на проблемите на публичния ред и сигурността (създаване на туристическа полиция), законодателни промени за решение на казуса с шума от откритите заведения и други
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР