Хотел в „Слънчев бряг“ е една от базите, в която

...
Хотел в „Слънчев бряг“ е една от базите, в която
Коментари Харесай

С ваучери на море: При какви условия ще се настаняват учениците в курортите?

Хотел в „ Слънчев бряг “ е една от базите, в която ще се посрещат възпитаници по програмата „ Отново дружно “.

Стаите са с по две кревати, а съгласно наредбата, във всяка стая трабва да има не повече от четири деца. В хотела сега си почиват деца от Украйна, Сърбия и Северна Македония.

Според шефа на хотела – Олга Дерменджиева, сумата от 500 лева на дете, която страната отпуска, е изцяло задоволителна. Пакетът включва настаняване, изхранване и спомагателни интензивности.

„ Преди дни изпратихме огромна група деца от Сърбия, сега дребна част от базата е заета, само че се надяваме да се усили заетостта до 30% “, означи тя в предаването „ Тази заран “.

Снимка: btvnovinite.bg

Тя уточни, че аплайват по програмата „ Отново дружно “, доста туроператори са се свързали с тях и са поискали предложения за отмора на деца.

В хотела има басейн със избавител и сцена за концерти. Децата се хранят на открито, само че има и затворен ресторант, където могат да бъдат настанени при неприятно време.

За децата е належащо да има целият набор на развлечения – имаме спортна площадка, игрище за футбол, лятно кино, споделя още управителат на хотела.

Според Ивелина Пулева – туроператор, хотелиерите демонстрират интерес към програмата.

„ Бенефициент по тази стратегия са шефовете на учебните заведения, от момента, в който те одобрят оферта и дефинират кой ще пътува с децата, програмата може да се извършва “, изясни тя.

Министерството на образованието има и бази по южното Черноморие, които също ще могат да се включат в пограмата „ Отново дружно “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР