"Хотел в Китен ни взе пари за резервации, а след

...
"Хотел в Китен ни взе пари за резервации, а след
Коментари Харесай

Двойно ужилване: Отменят резервации и не връщат парите на летовници в Китен

"Хотел в Китен ни взе пари за резервации, а по-късно ги анулира. Сега чакаме със седмици да ни върнат парите, с цел да си запазим места другаде ". Това споделя пред TrafficNews засегнат софиянец, който счита да търси реабилитация за провалената му почивка.

Христо Димов си запазил стая за фамилията в четиризвездния " Китен бийч " още преди месец за 20 август. Пратил 600 лв. по банков път. Преди три дни обаче му се обадили, че резервацията отпада, само че ще му върнат парите като му пристигна реда, тъй като и други чакали.

От управата на хотела са обяснили, че крайният период за връщане на парите е краят на август. Признаха също, че доста резервации са отпаднали и по тази причина разплащането с отпратените туристи било "малко комплицирано ".

Причината за създалата се обстановка е промяна на притежателите на хотела, прецизира TrafficNews.

Поредното отчаяние за родни туристи, решили да изберат родното Черноморие, идва единствено броени дни след абсурда в Слънчев бряг, където шефът на хотел "Премиум " Иван Тодоров се опита да ритне и изгони туристки от Израел, които описаха за абсурда пред всички малките екрани в родината си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР