Хоскинсън не се поколеба да разкритикува моделите на управление на

...
Хоскинсън не се поколеба да разкритикува моделите на управление на
Коментари Харесай

От какво се нуждае Cardano, за да се превърне в най-голямата криптовалута

Хоскинсън не се поколеба да разкритикува моделите на ръководство на Биткойн и Етериум. Той посочи евентуалната накърнимост на статичния дизайн на Биткойн, неизменен от основаването му преди повече от 13 години.

Докато управлението на Етериум ( ETH ) отхвърли опцията за ръководство на веригата, Хоскинсън съобщи, че със съзряването на крипто платформите и привличането на стотици милиони консуматори пренебрегването на ръководството на веригата може да се трансформира в минус.

Хоскинсън се спря и на запасите, които някои имат към децентрализираното ръководство, което избрани хора възприемат като разрушително за откритите системи.

Хоскинсън преглежда този модел на ръководство като средство за подмладяване на ангажираността и доверието на общността. Той изрази трайната си религия в капацитета на човечеството, като съобщи твърдото си разбиране в присъщата добрина на хората.  

Той вижда децентрализираното ръководство като средство за възобновяване на това доверие. Постигането на амбициозната купа “ ” обаче задължава Cardano ( ADA ) освен да разшири доста потребителската си база, само че и ловко да се ориентира в един комплициран пейзаж от регулаторни и механически сложности.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР