Хосе Карерас пристигна у нас тази вечер на летище София.

...
Хосе Карерас пристигна у нас тази вечер на летище София.
Коментари Харесай

Хосе Карерас пристигна в София

Хосе Карерас дойде у нас довечера на летище София. Там той показа, че с изключение на за последния си концерт пред българска аудитория, е в страната ни и за представянето на книгата за оперното сопрано Гена Димитрова.

Карерас съобщи, че преди доста години са дебютирали дружно на сцената в Парма , в " Бал с маски " на Верди, и си спомня за нея като велика актриса с голям глас, само че най-много като доста добър човек.

Между 9 и 11 май Карерас и екипът му ще организират подготовки с оркестъра на Софийска опера и балет и солистите Росен Ненчев и сопраното Илина Михайлова.
 БГНЕС

Утре, 9 май, Карерас ще посети и Националната музикална академия „ Проф.Панчо Владигеров “, където персонално ректорът Димитър Цанев ще го удостои с най-високото почетно звание „ Доктор хонорис идея “.-->
 БГНЕС

Интересът към последния концерт на Хосе Карерас в България на 11 май (събота) е голям. Броени дни преди събитието билетите са съвсем изчерпани. Поради огромното търсене уредниците от Продуцентска компания АРТ БГ договориха отварянето на спомагателни браншове и билетите за тях са към този момент в продажба в мрежата на Eventim и онлайн на. Налични са и лимитирани количества билети на цени от 50 до 110 лева и ВИП билети от 150 до 180 лева
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР