Horwin, базирана в Китай компания за електрически мотоциклети, направи своя

...
Horwin, базирана в Китай компания за електрически мотоциклети, направи своя
Коментари Харесай

Horwin лансира елмотоциклетите Senmenti в Северна Америка

Horwin, основана в Китай компания за електрически мотоциклети, направи своя дебют в Съединени американски щати на CES 2024 с разкриването на три нови модела. Новата линия Senmenti на Horwin America има за цел да предложи атрактивна продуктивност, жанр и варианти за резистентност с комфортна опция за зареждане - реализиране на 80% заряд за по-малко от 30 минути.

Новият модел Senmenti 0 предлага над 300 км пробег с едно зареждане на батерията. Компанията го стартира като високоефективно градско приключенско транспортно средство, разполагащо с по-лека каросерия за пъргавост и по-прецизно ръководство от предходната налична версия в Китай. Захранван от 16,9-кВтч батерия, моделът разполага с 75-кВт електрически мотор, кадърен да форсира машината от 0 до 100 км/ч за 2,8 секунди и да развива съвсем 200 км/ч.

Вторият нов модел е Senmenti X Hyper GT, мощен туристически мотоциклет. С оценен по WLTP пробег от минимум 380 км при цялостно зареждане, контакт за непрекъснат ток, адаптивна позиция на каране и регулируемо съоръжение, се споделя, че предлага композиция от улеснение за каране, комфорт и „ първокласно показване “ с оптималната скорост от 200 км/ч.

И най-после, Senmenti 11 е елегантна, футуристична идея за мотоциклет с висока продуктивност. Изящно завършен с елегантни панели, огромни колела и нападателна стойка, концепцията е предопределена за търсачи на мощни чувства и авантюристи. Не са оповестени подробни спецификации за него, само че Horwin споделя, че ще може да се зарежда от 0-80% за под 30 минути, както другите артикули от линията Senmenti.

„ Съединени американски щати явно са сериозен пазар за продажби за всяка EV компания “ - сподели Wendsor Zhou Wei, основен изпълнителен шеф и създател на Horwin - „ Тъй като производителите на транспортни средства минават към напълно електрическо бъдеще, Horwin към този момент изпреварва тази наклонност, с помощта на годините на създаване на усъвършенствани индустриални процеси, поддържащи 5G, обогатени с изкуствен интелект, с цел да бъде пионер в едно по-устойчиво бъдеще. “

Сред софтуерните акценти на серията Senmenti е IM (Intelligent Mobility) шасито, предопределено да отговори на салдото на продуктивност, обсег и тегло. Шасито разполага със мощно интегрирана конструкция, която разрешава по-голям обсег на батерията, понижава ненужните кабели и свързващи елементи и обезпечава дейно ръководство на топлината. Твърди се, че способства за по-дълъг обсег, по-висока продуктивност и по-ниска загуба на сила при работа.

Задвижваната от AI система ARAS (Advanced Rider Assistance System) на компанията е проектирана да усили персонализацията посредством събиране на данни за схващане на лидера, попречване на произшествия и възстановяване на отбраната и увереността на лидера. Тя включва 360-градусово виждане, адаптивен круиз надзор, различаване на лентата, интелигентно превключване на дългите светлини и режим на защита.

Усъвършенстваната система за термично ръководство включва електрическо ръководство 3-в-1, модулна връзка и просветеност за минимизиране на ненужното генериране на топлота, поддържане на авансово нагряване при ниски температури и обезпечаване на изолираност по време на стационарно зареждане.

Възможностите за зареждане на „ микроелектрическа мрежа “ могат да зареждат разнообразни електрически устройства, уреди и други мотоциклети Senmenti. Компанията работи и върху технология за самобалансиране за бъдещите генерации. И трите нови модела Horwin, пуснати и показани на CES, към този момент са налични за предварителна поръчка с изцяло възстановим депозит от $100 през уеб страницата на компанията. Първите 500 клиенти с предварителна резервация, които поръчат нов Senmenti 0, ще получат три години гратис обслужване в цялата страна, доживотни OTA push надстройки и „ увеличение “ на депозита от $100, което значи $900 отстъпка от първичната вноска.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР