ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Една от зодиите щке реши стари проблеми, важен ден за личния живот на друга

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com

Овен
Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите завършек на различията, които са Ви пречили на напредването напред. Повод за безпокойствие няма, само че и малко зоркост няма да е непотребна. Недоброжелатели, ядосани от Вашите достижения, ще се опитат да подхващат нещо, което да попречи на Вашите триумфи. Ще Ви радва поддръжката от страна на околните. Те освен ще утвърждават Вашите действия, само че и ще оказват помощ за реализация на проекти. Възможно е забавно запознанство, което ще открие пред Вас примамливи професионални вероятности. Но пък начало на сантиментални връзки е малко евентуално. 

 
Телец
Днес всички ще завиждат на това, какъв брой красиво и хармонично се гледате със своя обичан човек. От Вас като че ли ще излиза някакво зарево, което няма да може да остане неусетно, а и като че ли щастието ще струи от Вашата двойка. Направете всичко допустимо, с цел да не загубите това.

Близнаци
Днес за Вас е огромна вероятността за среща с предишното, т.е., с хора, които са играли в миналото значима роля във Вашия персонален живот. Те и през този ден могат да внеста своята не дребна милостиня в връзките със настоящия Ви обичан човек, в случай че Вие не се възпротивите на това.

Рак
Днес имате мотив да посетите салон за хубост. Не е нужно да прекарате там цялата вечер, само че въпреки всичко е неотложно да извършите някоя и друга процедура за поддържане на своето обаяние. Сега е чудесно време за съществена промяна на метода на живот. Постарайте се да приключите с всички незабавни действия през първата половина на деня. Ако се държите резервирано, привечер може да приключите на практика с всички неприятни обстановки. Бъдете целеустремени и недейте да пасувате пред неприятностите. Днес са евентуални парични затруднения и загуби, както и безполезни придобивки. Посветете повече време на обичания човек.

Лъв
През последните няколко дни огромна част от времето си сте прекарали пред огледалото, пробвайки се да видите, дали на челото Ви не е написано нещо такова, което притегля простаците и неудачниците?.. По някакви аргументи такива хора просто кръжат към Вас, обсаждайки Ви със своите недоволства, молби за помощ и обещания, че идващия път ще се оправят по-добре, даже и да ги виждате за пръв път в живота си. Отпуснете се. Всички имат такива интервали и в този момент е Ваш ред. Просто казвайте „ не ”, обръщайте се и заминавайте...

Дева
Днес към момента сте в пасивно въодушевление, въпреки обстановката в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, защото колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате, а ще се безпокоите за това, което е отвън Вашия надзор, е изцяло безмислено. За Вас грижат околните Ви, а те ще се оправят с всичко, до момента в който се върнете на игралното поле. Най-добре е в този момент да употребите силата си за прехвърляне на отговорностите и на подготвеност да сложите едно рамо, в случай че потрябвате на своите близки.

Везни
Може в този момент да танцувате и лудувате, само че скоро някои от обкръжаващите Ви хора скоро ще бъдат изправени до стената. Вместо да ги хванете за ръка и да ги дърпате да танцуват, проявете почитание към обстоятелството, че е допустимо да имат потребност от някакъв интервал на мъртвило. Обезателно им протегнете ръка и им покажете, че постоянно могат да разчитат на Вас, само че бъдете търпеливи, в случай че предлагането Ви не може да победи тяхното угнетено положение. Позволете им да вървят напред с удобна за тях скорост и когато бъдат подготвени, те и сами с наслада ще се върнат към привичното състояние на нещата.

Скорпион
Днес Ви следва значимо телефонно позвъняване, което ще внесе обилни поправки във Вашия персонален живот. За тази цел би трябвало да се подготвите доста точно: да обмислите всяка своя дума, както и да изключите всичко, което би могло да Ви пречи, или да провокира отрцателно отношение. Трябва да стане!

Стрелец
Когато се возите на влакче в някакъв увеселителен парк, впивате ли се в парапета с всичка мощ и седите ли със затворени очи, до момента в който всичко свърши? Или самоуверено гледате напред, наслаждавайки се на всяко нанагорнище или завой? Какъвто и да е Вашият жанр, сменете го през днешния ден с противоположния. Когато сте обхванати от пътна тресчица, действайте, ръководейки се от своите инстинкти. Ако Ви е мъчно да отворите очи, това единствено демонстрира значимостта на това, което би трябвало да видите. А в случай че сте привикнали да занете, какво Ви следва, допустимо е, да е пристигнало време за някакви секрети.

Козирог
В течение на деня ще имате не малко положителни шансове, изключително в случай че датата на Вашето рождение е през декември. Вродената Ви деловитост ще Ви помогне да не ги изпуснете. Това е и чудесно време за обновяване потребни другарски връзки. Препоръчва се да се въздържате от всевъзможни занимания, свързани с секрети, с нараснали физически натоварвания, с идеологически или религиозни разногласия. Острите обстановки е рационално да се вземат решение спокойно, по изкусен път. Силовите решения ще бъдат за Вас доста по- непродуктивни и неподходящи.

Водолей
Днес Вашият обичан човек ще стане благополучен собственик на особени права и пълномощия, каквито във връзка с Вас няма никой различен човек, в този голям свят. Остава да се надявате, че той ще се разпореди с полученото богатство деликатно и рационално, както прилича на Вашата половинка...

Риби
Днес ще се чувствате малко по-нервни. Внимавайте, тъй като това може да ви се отрази на физически проект и даже да повлияе на техниката, с която работите. Днес е подобаващ миг да разчистите всичко излишно към себе си.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` за
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР